Leplezett szexualitás

Egy kis smink, egy cseppnyi parfüm, és egy csipkés melltartó bámulatos dolgokra képes. A szerelem eltompítja az érzékeket, megszédít, és heves szívdobogást okoz…

A vágy, a vonzalom kialakulásának okait, ezt a gyönyörű érzést, tudományosan meg sem tudjuk magyarázni. A nők öltözködésükkel sokszor úgy fedik el nemiségüket, hogy egyben halmozottan kiemelik azt. A száj, a körmök festése, a mellet kidomborító melltartó, a feszülő nadrág, az új, eredeti testszagot elnyomó, szexuális vonzalmat ébresztő dezodorok, mind azt a célt szolgálják, hogy a nők megfeleljenek egy a társadalomban jól-rosszul megfogalmazott szépség ideálnak, s szexuálisan vonzók legyenek.

A vonzó megjelenés általában nem csak a férjnek szól, hiszen a férj otthon kevésbé előnyös kinézetével is elfogadja és szereti őt, hanem az izgalmakat tartogató ismeretlennek. A nő párkapcsolatán kívül is szeretne hódítani, ugyanígy férje is férfiúi szerepe szerint udvarolgat, teszi a szépet más nőknek is.

A fiatalság záloga ez a hódítani tudás! A szexuálisan hódítani tudó nőnek elég az a tudat, hogy képes magához vonzani az összes férfit, tovább ritkán jut el a dolog, általában egyik hódolóval sem kerül szexuális kapcsolatba. Különbözik még a nők és a férfiak hozzáállása a szexhez.

A nők a nemi életet a szerelmi kapcsolat részének tekintik, míg a férfiak nem feltétlenül. A nőkből elsősorban az érzelmi hűtlenség vált ki heves féltékenységi reakciót attól függetlenül, hogy a hűtlenség járt-e szexuális viszonnyal, a férfiak viszont leginkább a szexuális félrelépést nem tudják megbocsátani.

A férfi és női szexuális viselkedésminta közötti különbség, a szexuális irányultságtól függetlenül fennmarad. A leszbikus női partnerek általában ritkábban szeretkeznek, mint a heteroszexuális párok, a homoszexuális férfiak viszont többször. Szexre csábítani pedig bárkit lehet, az érzékekre kell csupán hatni. Erotikus kiegészítőkkel és szerepjátékokkal, a leplezett szexualitás is célt érhet.

„Miért nem vágyom szexre a szerelmemmel?” – Az aszexualitás okai

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.