Gyorslövetű női szemmel

Mit tehetünk korai magömlés ellen? Nem szerencsés, ha még levegőt sem vettél, de a pasid máris felülmúlhatatlan gyönyöröket tapasztalhatott meg.

Nekünk, nőknek rendkívül fontos, hogy milyen lelki állapotban kapják el a grabancunkat, és párnacsatáznak velünk, míg a másik nem könnyebben túl tudja tenni magát a napi idegeskedésen. Egy férfi az ágyban józan ésszel gondolkodik, bármikor le tudja állítani magát, míg egy nő csak akarja és akarja szüntelenül.

Egy másik univerzumba lép át, és inkább a férfira bízza a racionális lépéseket. Bátran állítható, hogy míg a frigideknek is nagyobb ingerenciájuk van fiatalon a szexre, többször csinálnák, milliónyi verzióját kipróbálva.

Ahogy idősödünk, úgy redukálódnak a szeretkezésekkel töltött órák és napok száma, a kevésbé szerencsések számára a 0-hoz igencsak közelire.

korai magömlés ellen

Ha a mennyiség már nem is, a minőség legyen lényeg. Igenis, bele tud rondítani egy légyottba, hogy a férfi milyen gyorsan élvez el. Bármikor kifoghatsz egy 40 másodperces, és akár egy profi 5-6 perces áldozatot is. Az előbbinél meglepődsz, a 3. rövid alkalom adtán megálljt parancsolsz magadnak, mondván, hogy ez így nem mehet tovább.

Hiába ismételtek egymás után kétszer, az időintervallum nem tágul. Amikor elveted azt a gondolatod is, hogy mindennek az oka, hogy ritkán szexel a pasi, akkor a genetikára fogod. Szegénykém, ő is kellemetlenül érzi magát, tudja ám, hogy túl jó vagy neki.

A korai magömlés ellen jó módszer lehet, ha  megbeszéled a pároddal, hogy valami nem jó a szexben. A problémát az idegesség, a szorongás okozza, de a tapasztalatlanság és szexuális probléma is állhat a kulisszák mögött. Ne szégyelld megbeszélni!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.