Káma szútra szex pozíciók – Lapuló tigris

Valami újdonságra vágyunk a szexben? A Káma szútra kipróbálása ilyenkor a legjobb! Lehetetlen, hogy ne találjunk rá egy igazán kielégítő pózra. Mit tud például a lapuló tigris?

Ha megszokottnak, netán unalmasnak találjuk nap mint nap alkalmazott szexpozitúráinkat, változtassunk! Mi sem egyszerűbb, mint felütni a Káma szútra pózok kézikönyvét. Nincs ennél ősibb kötet, amely részletesen leírja valamennyi használható – és élvezetes – szexpózt, sőt szemlélteti azokat ábrával is. Így bárki megtanulhatja őket, hogy újraélessze, izgalmasabbá tegye szexuális életét!

A Kamasutra-t Indiában, még időszámításunk előtt kezdték el írni – s bár nagyon régi, minden bizonnyal tartogat számunkra néhány üdítő újdonságot. Ha valamennyi szexpózt kipróbáljuk, már elmondhatjuk magunkról, hogy igazi profik vagyunk a szeretkező pózok terén! Vigyázzunk viszont, mert egyes pozitúrák fokozottabb erőnlétet, hajlékonyságot igényelnek. Lássunk egy viszonylag egyszerűt: a lapuló tigrist!

szex12

Lapuló tigris póz

Ez a szexpozitúra lényegében a lovagló póz fordítottja. Ránézésre legalábbis mindenképp. Van, aki kényelmetlennek találja, vagy nála nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, de érdemes kipróbálni!

A férfiak szeretik nézni szex közben a nők fenekét – induljunk ki ebből! Az izgalmas látvány tehát máris adott.

A lapuló tigris szexpózban a férfi fekszik a hátán. Neki lesz kényelmesebb egy a szeretkező póz – a nő ráhelyezkedik, mintha a lovagló pózt hajtaná végre, de arccal nem a férfi felé lesz fordulva, hanem neki háttal ül. Ebben a pozícióban lényegében guggolni fog, nem pedig ülni. Így is ő szabályozza a behatolás mélységét és a szeretkezés sebességét, ütemét is.

Persze nem árt, ha a hölgy lábizmai egy kissé strapabíróbbak, különben nem fogja tudni sokáig tartani magát.

A szexpozitúra különös előnye, hogy ebben a pozícióban a nő eléri saját csiklóját, képes annak izgatására az aktus közben. Eléri azonban a férfi heréit is, amelyekkel játszadozva szex közben szintén lehengerlő hatást ér el.

Ha a pozíció kitartásában a férfi is segít egy kicsit, viszonylag könnyű végrehajtani és élvezni ezt a Kamasutra pózt! Vágjunk bele!

Káma szútra szex poziciók – A térdelős

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.