Káma szútra szex pozíciók – A “ragyogó háromszög”

Az ősi Káma szútra a szex pozíciók „bibliája” – sokat emlegetjük, de vajon hányan próbálták ki, mennyire is hatékonyak ezek a pozíciók?

Vannak, akik csak pirulva, szégyenlősen emlegetik, mások gyakran szóba hozzák – sőt ki is próbálják – a Káma szútra pozíciókat. Egy biztos, aki a szeretkezés minden csínját-bínját szeretné elsajátítani, az nem hagyhatja ki ezt az ősi útmutatást!A Káma szútra valóban nagyon régi, i.e. 400 és i.u. 200 között keletkezett kézikönyv, mely azonban nemcsak a szex pozíciókat illetően ad igen részletes leírást, hanem magára az életformára nézve is útmutatással szolgál.

szexpozok23Számunkra itt most elsősorban a Káma szútra szexpozíciók minden apró részletre kiterjedő leírása a lényeges, amelyek Káma szútra képekkel vannak illusztrálva, elősegítve, hogy a páros minél jobban végre tudja hajtani az adott pozitúrát. Valljuk be, némelyik szexpóznál valóban elkél a segítség. Fontos az odafigyelés, mert ha elügyetlenkedjük a dolgot, könnyebben megsérülhetünk, mint hinnénk.

Vannak nehezebb és egyszerűbb szex pozitúrák, és olyanok is, amelyek első látásra könnyűnek tűnnek, mégis van bennük valami „rafinéria”.

Az ún. ragyogó háromszög-pozíció első látásra a jól bevált, klasszikus misszionárius pózra emlékeztet bennünket. A nő a hátán fekszik, a férfi fölé magasodik. Ugyanakkor van ebben a szexpozícióban valami plusz: a férfi a kezére és a térdére is támaszkodik, ahogyan a nő fölé hajol, és gyakorlatilag nem ő „végzi a munka oroszlánrészét”, hanem a nő, aki csípőjét megemelve közelít a férfi felé és teszi lehetővé a behatolást. Megkapaszkodik a férfi hátában, és a nagyobb mértékű mozgást is ő végzi le és fel.

Vagyis ez a szex pozitúra nem igazán hasonlít a misszionárius pózra, hiába tűnik elsőre annak. Hiszen a misszionárius pózban a nő a „passzív” fél, és a férfi az aktívabb. A „ragyogó háromszög” esetében azonban éppen fordított a helyzet.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.