Káma szútra szex pozíciók – A hintaló póz

Káma szútra – egy többezer éves mű, amely mégis tökéletesen használható napjainkban is, felfedve előttünk a legjobb és legkülönlegesebb szexpózokat! Lássuk a hintalovat.

A Káma szútra egykor nem csupán a szeretkező pózokat részletesen leíró mű volt: életvezetési tanácsokkal is szolgált. Számunkra természetesen nem ez a jellege érdekes, hiszen rengeteg idő eltelt a születése óta, életkörülményeink, szokásaink megváltoztak.

Ami azonban a szexpózokat illeti, aligha változtak meg a dolgok – talán csak a legnépszerűbb pozitúrák cserélődnek. No de lássuk az egyik legkedveltebb káma szútra pozitúra, a lovagló póz egyik „alfaját”.

Hintaló póz

Hölgyek és urak kedvence egyaránt. Némileg különbözik a lovagló póztól, meg is látjuk mindjárt, hogy miben. A lovaglóval ellentétben a férfi ül; lábait úgy hajlítja be, mintha csaknem törökülésben ülne. Hátradől kissé, és mindkét karjával hátul támasztja meg magát. Így stabil a tartása, amikor a nő az ölébe ereszkedik.

Fotó: 123rf.com

A hölgy ebben a pozícióban térdel, a behajlított lábak a férfi két oldalán nyugszanak. Lassan az ölébe ereszkedik, combjai belső szélével öleli a férfit. Ebben a szexpózban a nő könnyedén meg tudja határozni nemcsak a behatolás mélységét, hanem a szeretkezés sebességét is.

Könnyebb fenntartani ezt a kamasutra pózt, ha a férfi az ágy szélének vagy falnak támaszkodik, és segít a nőnek a fel-le mozgásban, hiszen valljuk be, ebben a pozitúrában a hölgy végzi a „keményebb munkát”.

No és még valami: nem árt, ha az ágy vagy felület elég stabil, hiszen a fel-le rugózó mozgás bizony megfelelő „talajt” igényel, és a hölgy részéről egy kis kondíciót is, hogy végig tartani tudja az iramot…!

Káma szútra szex pozíciók – A klasszikus

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.