Káma szútra szex pozíciók – A Csábítás

Már régóta szeretnénk kipróbálni a Káma szútrát? Itt az ideje, hiszen számos újdonságot tartogathat számunkra ez az ősi kézikönyv. Miről szól például a „csábítás” póz?

Ha eddig csak kíváncsiak voltunk rá, legfőbb ideje ki is próbálni a Káma szútra pózokat! Sokan idegenkednek betekinteni ebbe az ősi kézikönyvbe, pedig Indiában, ahol írták, már az  i.e. 400 és i.u. 200 között sem volt tabu a szeretkező pózokról beszélni – a szexuális nyitottságnak köszönhetően született meg ez az életre is nevelő, a szexpozitúra-kínálatot részletesen elemző mű, a Kamasutra.

Nemcsak aprólékosan leírja, hogyan kell végrehajtani egy-egy pózt, de ábra is segít bennünket ezek elsajátításában. Kizárt dolog, hogy ekkora választékban valaki ne találja meg azt a szexpózt, amely őt és partnerét is teljes mértékben kielégíti! Számos új lehetőséget tartogat azoknak is, akik az eddigi pózokat már túlságosan megszokottnak találják. Próbálják ki például a Csábítást!

Fotó: 123rf.com

A Csábítás póz

Nem véletlenül kapta nevét ez a rendkívül izgalmas szexpozitúra. A Csábítás pózban a nő olyan pozíciót vesz fel, amely kifejezetten izgatja és „csalogatja” a férfit. Egy kis edzettség nem árt ehhez a szeretkező pózhoz, mert ha kicsit sem hajlékony az ember, bizony megerőltetheti a derekát, és kellemetlenül érezheti magát a pozitúrában.

Hogyan is lássunk neki?

A nő hátára fekszik, térdét behajlítja és maga mellé felhúzza. (Legegyszerűbb ebben a pózba helyezkedni, ha a térdekre ereszkedik először, és aztán fokozatosan hátrafekszik, a derekat nem terhelve.) A boka a fenék alatt nyugszik.

Ezzel a mozdulattal a nő kissé megemeli a csípőjét, a combok pedig szétnyílnak, másként nem is lehet ebben a pózban feküdni. Elég nyilvánvaló, hogy mire csábít ez a pozíció.

A férfi szintén letérdel és „ráereszkedik” a nőre, így történik a behatolás. Lábait ki tudja nyújtani hátra egyenesen, a testsúlya pedig leginkább az alkarjaira nehezedik.

Ebben a szexpózban még arra is van lehetőség, hogy a férfi körkörös mozdulatokkal simogassa a nőt az aktus közben.

Vigyázzunk, hogy amikor végeztünk, a nő a pózból csak óvatosan bontsa ki magát: legjobb, ha oldalra emeli ki a lábait maga alól, és egy kicsit relaxál nyújtott lábakkal!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.