Káma szútra – Mi a Fekvő lótusz póz?

Bár a nevük furcsán hangozhat, érdemes kipróbálni egyes, különleges Káma szútra pózokat! Csalódni biztosan nem fogunk bennük – de lehet, hogy gyakorolni kell őket! Ilyen a Fekvő Lótusz is.

Ne pironkodjunk a Káma szútra hallatán, inkább éljünk vele! Ez az ősi, Indiából származó „kézikönyv” napjainkban is igen hasznos – aligha akadhat olyan ötletünk a szexpózok terén, ami nem szerepel benne! Akár nehézségi fokozatok alapján is válogathatunk, de nem mindegyik szex pozitúra olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Persze, lehet, hogy szükséges hozzá némi kondíció…

Szerencsére, a Káma szútra képekkel is illusztrálja a szexpózokat, így nemcsak a szövegre kell hagyatkoznunk, ha végig akarunk csinálni egyet.

Fotó: 123rf.com

Fekvő lótusz szex póz

Az egyik érdekesség a fekvő lótusz. Nos, ez az egyik szex pozitúra, amelyhez nem árt egy kis jógában való jártasság! Tudniillik, hajlékonysággal sokkal könnyebb lesz végrehajtani ezt a pózt. A nő a hátán fekszik, lábait azonban lótusz pozícióban tartja (vagyis a talp a másik térd tetején nyugszik), a férfi pedig a lábai közé helyezkedik és felülről hatol be.

Így a nőnek nem kell a férfi teljes testsúlyát tartania, de az erősebbik nem tagjai ebben a helyzetben karjukkal is könnyedén megtámaszthatják magukat, miközben partnerükre ereszkednek. Amennyiben így nem megfelelő a behatolás szöge, azt könnyen meg tudjuk változtatni, ha a nő csípője alá egy kispárnát helyezünk és újra nekiveselkedünk a szexpóznak.

A nő keze ebben a Káma szútra pózban szabad, és szabadon kalandozhat, ami – valljuk be -, nem kevés előnyt ígér a férfi számára…

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.