Jobb a szex a ducikkal?

Miben más a párkapcsolat egy telt partnerrel?

Jobb a szex egy telt partnerrel, mint más kapcsolatban – többek közt ez derült ki hazánk első duciknak szánt társkereső oldala, a ducitars.hu online kutatásából. A kitöltők jelentős része úgy érzi, hogy a hétköznapokban hátrányos megkülönböztetés éri a telt embereket, egy párkapcsolatban azonban kivételes partnereknek bizonyulnak.

A plusz kilók sok esetben önbizalomhiánnyal járnak együtt, köszönhetően a körülöttünk uralkodó vékonyságkultusznak, de ez a trend is kezd megfordulni. Az utóbbi években kötelezték a divatházakat, hogy kifutóikon ne kórosan sovány modellekkel mutassák be a darabjaikat, és egyre elfogadottabbá válik a plus size az élet számos területén.

Ezt bizonyítja az is, hogy hazánk első duciknak szánt társkereső oldalán is exponenciálisan nő a regisztráltak száma, egyre többen merik tehát online is megmutatni magukat másoknak és itt keresik életük párját. A ducitars.hu felhasználóit a közelmúltban arra kérték, hogy töltsenek ki egy online kérdőívet, melyben arra voltak kíváncsiak, milyen teltekkel párkapcsolatban élni.

molett

Boldogabbak, akiknek duci a partnerük

A kutatásban több száz plus size férfi és nő vett részt, és általánosságban elmondható, hogy boldogabbnak érzik magukat egy telt partner mellett, mint más kapcsolatban. A férfiak harmada sokkal, másik harmaduk valamelyest boldogabb egy telt nővel, a nők 40 százaléka pedig jóval boldogabb egy duci férfi oldalán.

Arra a kérdésre, hogy miben más egy telt partnerrel töltött párkapcsolat, a férfiak és a nők többsége is azt válaszolta, hogy jobb a szex, mint a nem ducikkal. A nők emellett azt vették még észre, hogy harmonikusabb a párkapcsolat, és jobb a plus size férfiak humora, míg a férfiak arról számoltak be, hogy több volt a szeretet a kapcsolatban, és a duci nőknek pozitívabb az életszemlélete.

A férfiak 70 százaléka, a nők több mint fele szeretne újból telt partnerrel együtt élni. A kutatásból az is kiderült, a kitöltők kétharmada úgy érzi, a hétköznapokban éri leginkább hátrányos megkülönböztetés a telt embereket, és mindössze 13 százalékuk érezte úgy, hogy egyáltalán nem éri hátrány őket az élet bármely területén.

Györfi András, a ducitars.hu alapítója, aki maga is egy plus size nővel él boldog párkapcsolatban, arról beszélt, az eredmények rávilágítottak, hogy a ducik tele vannak szeretettel, megértéssel és elfogadással.

„Senkinek nem kell tökéletes alakkal rendelkeznie ahhoz, hogy társat találjon. Erre tökéletes bizonyíték a ducitars.hu, ahol a visszajelzések alapján már számtalan szerelem szövődött. Azt szeretnénk, ha a társkeresővel a jövőben még ennél is több ducinak sikerülne párra lelnie” – mondta Györfi András.

Forrás: Napidoktor.hu


2 hozzászólás

 1. Leslie

  Hát igen.Miota a nők fele már a huszas éveitől kezdve úgy néz ki mint egy Michelin-baba tökéletes párra lelhetnek a hasonszőrű mentalitású puhatestu,sorhasu-pizzahatu “férfiakban”.Ugyanis nem tehetnek egymásnak szemrehányást:”Te lomha,puhany,idomtalan dagadek vagy!”.”De te is….”.És boldogan híztak,míg meg nem haltak…De legalább el lehet takarni a pluszmazsakat 65 színű hegyes mukormokkel,20 színű hajjal,a lényeg hogy a belek ki legyenek hangsúlyozva a ruhából!Önkritika,sport,normális kaja,nem bezabalas evekig-evtizedekig?????A világért se!!!!Hiszen az új kocsinal is szebb a rozsdás,utott-kopott,a kukabol enni is jobb,mint terített asztalnal és bizony ha lakást keresünk a zöldövezet hátrányt szenved a putrival szemben.Akkor miért lennenk igenyesebbek saját magunk kinezetevel szemben?Mikor duskalhatunk a hasonló szinvonalban?Úgyhogy tovább a hájak utjan!És persze hogy jobb a szex is!Mennyivel rosszabb sportos,izmos,formás testrészeket markolaszni és kényeztetni mint a zsírt gyomoszolni hátha megtaláljuk amit keresünk?De legalább a bőséges izzadás elkészíti a terepet,nem beszélve a feromonokrol…Affrancba!Tévedésben éltem egész életemben!Kar volt a sok sportért,edzesert évtizedekig!Itt állok idomtalansag nélkül és az igazi szexistennok távol vannak tőlem,mint Tokiotol San Francisco!
  Egy férfi közel az ötödik X-hez,akit taszit a hétköznapi igénytelenség.

  Válasz
 2. én bakker

  egyáltalán nem függ a sex minősége sem alaktól sem kortól..attól függ a hölgy mennyire tud és akar élvezni..és persze a partnere mennyire potens..és..ügyes:)ennyi

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.