Izgató szex több év után is

A romantikus éjszaka, amire mindenki vágyik!

Hogyan érdemes előkészíteni egy romantikus, átszeretkezett éjszakát? Akár házasokról, akár rövidebb ideje tartó kapcsolatról van szó, a hangulat megteremtése elsődleges! 

Egy romantikus éjszaka örök emlék marad. Lehetünk évek óta együtt, lehet az a kapcsolat még éppen elkezdett románc vagy csak néhány hónapos, elengedhetetlen megteremtenünk a hangulatot! Persze, ne olyan időszakra tervezzük ezt az éjszakát, amikor teljesen kimerültek vagyunk és a szexuális étvágyunk hagy némi kívánnivalót maga után…! Ilyenkor egy megértő ölelés is elég…

Első lépés a tervezés – akármilyen foglalt is a napunk, néhány órát arra kell szánnunk, hogy a romantikus együttléthez minden meglegyen.

romanticnight

Azt a pár órát, amit majd kettesben töltünk, ne zavarja meg semmi! Győződjünk meg róla, hogy minden elektronikai eszközt kikapcsoltunk, mert agyon tudja ütni a hangulatot egy váratlan telefon vagy üzenet (főleg, ha munkával kapcsolatos). Ezekben az órákban csak egymással foglalkozzunk – és persze nemcsak fizikailag…

„Építsük fel” az estet egy romantikus vacsora köré. Induljon egy kellemes étkezéssel, mellette borozással vagy pezsgőzéssel. A szexuális együttlétek nagyon fontosak, különösen egy olyan kapcsolatban, amely régóta tart – a tüzet ébren kell tartani, melyhez ezek a vacsorával egybekötött izgató éjszakák tökéletes kellékek!

Ne feledjük: ahogyan ezeket az alkalmakat megtervezzük, az arról is árulkodik, milyen szinten tart éppen a kapcsolatunk – ha úgy tetszik, milyen hőfokon ég…

romanticnight1

Kell idő a partnerre!

Kifogások mindig lehetnek, de fordítsuk inkább azt az időt, amit a kifogások keresésével töltünk, a tervezésre: hogyan lepjük meg a párunkat? Vigyünk haza virágot, kérjük meg, hogy öltözzön fel csinosan és menjünk egy hosszabb útra autóval. A kényelmes, közepes tempójú autózás közben még egymás kezét is foghatjuk, miközben kellemesen elbeszélgetünk.

Minden héten találjunk ki valamilyen programot kettesben, amire utána hosszú ideig emlékezhetünk! Lehet az egy hosszú, romantikus séta is a természetben. Ha arra vágyunk, hogy megváltoztassuk környezetünket, menjünk egy éjszakára hotelbe!

A tervezés romantikája

A lágy muzsika, a gyertyafényes vacsora, a hangulatos fények tökéletesek kezdésnek egy romantikus éjszakához. Ilyen körülmények után nem csoda, ha az ágyban kötünk ki!

Ha munka után este érünk haza, győződjünk meg róla, hogy a szoba rendezett, nyugodt, romantikus hangulatot áraszt: rendezzük el a díszpárnákat mutatósan, csökkentsük a fényeket, szórjunk szét rózsaszirmokat az ágyon, gyújtsunk illatgyertyákat a szobában, hogy megteremtsük a kellő hangulatot!

Készítsünk magunk mellé friss gyümölcsöt, amit egymás szájába adogathatunk.

Legyünk türelmesek, mutassunk tiszteletet!

Becsüljük meg a párunkat! Mutassunk iránta, a teste és a viselkedése iránt tiszteletet. Ne kapkodjunk, kezdjük el a dolgot lassú mozdulatokkal! Csókoljuk a párunkat, ahol a leginkább szeretné, időzzünk el a legérzékenyebb pontjain! Ez az az este, amikor hosszú ideig is játszadozhatunk egymással, többször is felkorbácsolva egymásban a vágyat!

romanticnight2

Válasszunk eldugott, izgalmas helyet!

Ha még több izgalomra vágyunk, ne maradjunk otthon, keressük fel azt a jó kis helyet a természetben, amit nemrég kiszúrtunk magunknak! Tökéletes és izgató helyszín lehet az együttléthez, különösen, ha meggyőződtünk róla, hogy nem jár arra senki.

A strandok mindig a legromantikusabb helyszíneket kínálják a szexhez; nemcsak a kihalt strandrész, de a lemenő nap, a holdfény, a víz hűvös érintése és kellemes hangja. A nőket különösen izgalomba hozzák a romantikus helyszínek!

Fürödjünk együtt!

No és ha nem is romantikus strand, de a közös fürdés az otthoni vagy a hotelszobához tartozó kádban szintén kellő hangulatba hoz! Gyertyákkal a kádat is körbe lehet rakni, romantikus zene mellett, habba burkolózva hosszú percekig fekhetünk egymással szemben, miközben meztelen testünk egymáshoz ér…Ideális kezdés egy átszerelmeskedett éjszakához! A fürdés eltarthat 30 percig, ennyi általában bőven elég, hogy „akcióba lépjünk”!

Természetesen nem egyedi alkalomról van szó. Ha tehetjük, rendezzünk gyakran romantikus éjszakát kettőnknek! Ha kellően kreatívak vagyunk, nem lehet megunni – ráadásul egész héten ott lesz az arcunkon az a kis titokzatos mosoly. Lesz min összenevetni!

 Szerző: Adrina – napidoktor.hu

 

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.