Így találhatod meg a G-pontod – Felejthetetlen orgazmusod lesz!

A legtöbb ember csak keveset tud a G-pontos orgazmusról, ugyanis nagyon nehéz megtalálni a hüvelyben azt a részt, amelyre ha nyomást gyakorolsz elélvezel. Amikor felmerül a kérdés a G-pontod hollétéről, azt gondolhatod, hogy párod majd segít felfedezni, de mindenek előtt, neked kell ezt megtenned.

Először is, a maszturbálási szokásaidon kell javítanod. Amennyiben csak csiklódat szoktad izgatni, ideje felfedezni a hüvelyed is! Az ujjad, vagy vibrátorod segítségével keresd azokat a pontokat legbelül, amelyek kifejezetten érzékenyek. Az ujjaddal egyébként jobb eredményt érhetsz el, ugyanis könnyebben tudod mozgatni – számol be a Glamour.

Ha megtaláltad azt a pontot, aminél érzed, hogy ez lesz az, akkor próbálkozz különböző tempóban és akár pózokban (például hason fekve). Próbáld meg gyengédebben, majd erősebben. Akkor tudod, hogy közel vagy már, ha olyan érzés tölt el, mintha pisilned kéne. Ne aggódj, nem fogsz bepisilni, a spriccelő folyadék pedig ami kijön, teljesen normális.

Azt számításba kell venned, hogy lehet, hogy sokkal nagyobb nyomást kell rá gyakorolnod, hogy valóban orgazmusod legyen. Szintén nagyon fontos, hogy amennyiben szexuális partneredről van szó, nyugodtan mutasd meg neki, hogy hol jó, és hol érzed azt, hogy el fogsz menni. Az előjáték nagyon nagy szerepet játszik ebben, ahogyan az is, hogy teljesen ellazulj. A síkosító is sokat segíthet nektek, de érdemes különböző pózokat is kipróbálni. Előfordulhat sajnos az is, hogy nem tudsz elélvezni, ebben az esetben nem szabad magadat hibáztatni, hiszen nem tehetsz róla, sok nő nem képes rá, hogy hüvelyi úton orgazmust érjen el.

A legeslegfontosabb azonban az, hogy beszéljetek! Mondd el partnerednek, hogy mi a jó, hogyan szereted, hiszen így lesz jobb a szexuális életetek. Ráadásul ez oda-vissza működik!

Olvasd el ezt is!

Férfi G-pont?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.