Így lesz tökéletes a maszturbálás

A fantasztikus maszturbálás attól még nem történik meg, hogy megtaláljuk a helyes pozíciót. Érdemes egyéb trükköket is bevetni a minél intenzívebb érzésért!

Ahogyan az első igazi maszturbációs aktivista, Betty Dodson mondaná, sokat számít, milyen testhelyzetet veszünk fel, amikor önkielégítést végzünk. Legtöbben egy igen feszített testhelyzetet tartunk fenn, és csak akkor lazulunk el, ha már elértük az orgazmust.

A legtöbben nem is gondolunk bele, hogy számos testhelyzetet kipróbálhatunk önkielégítés közben, mivel a maszturbáció előnyeit általában csak funkcionálisnak tekintjük, nem a szerelem, a vágy vagy a kreativitás kifejezésének. Pedig igen sok variáció létezik, amitől tökéletesebbé tehetjük az élményt! Íme néhány.

1. Nyújtás és lazítás

Ez különösen ajánlott azoknak, akik csak megfeszítik magukat és egyáltalán nem mozognak maszturbáció közben. Mielőtt hozzálátnánk, feküdjünk a hátunkra, nyújtsuk ki karunkat-lábunkat, amennyire csak lehetséges, így egy X formát hozva létre a testünkkel. Igyekezzünk a nyújtott helyzetet megtartani 10 másodpercig. Tegyük ezt meg néhányszor, mielőtt maszturbálunk. Az önkielégítés közben is próbáljunk kinyújtózva lenni, amennyire kényelmes. Foglaljuk el az egész ágyat!

2. Hajlított térd és nyitott csípő

Klasszikus pozíció a maszturbáció során. Feküdjünk a hátunkra, a térd maradjon behajlítva, a talpak a padlón. Koncentráljunk a csípőre, valamint annak lehetséges kényelmes mozgásaira, amely ebben a helyzetben megoldható. A helyzetünk megváltoztatása során ugyanis közelebb kerülnek a térdek a mellkashoz. A csípő ringatása miatt energia jön létre, miközben maszturbálunk.

3. Térdre ereszkedés

Furcsa maszturbációs póznak tűnhet, de tulajdonképpen ez a lényege. Találjunk kényelmes pontot a térdünkön, tegyünk alá párnát. Maradjunk a térdünkön, de dőljünk hátra, a vádlin nyugodva. Vigyázzunk persze az egyensúly megtartásával, hiszen egyik kezünk foglalt lesz. A lényeg, hogy különböző pozíciókban is érezzük át az orgazmust.

4. Emeljük a sarkakat a fejünk fölé

Nem mindenki elég rugalmas ennek a pozíciónak a végrehajtásához, tehát csak óvatosan! Feküdjünk háton és emeljük fel a lábunkat, úgy, hogy elérje a fejünket. Lehet mindkettőt, de csak az egyiket is. Csípőnk alá tegyünk párnát, hogy kényelmesebb legyen.

bilincs_katt Tudj meg többet a szex játékokról!

5. Félig rajta, félig nem

Ez a pozíció a gravitációval való játékra alapul. A test egyik része sík felületen van, a másik a levegőben. Hátunkon fekve a padlón, a fal mellett ideális végezni, lábunkat emeljük meg és támasszuk a falra. Hason is feküdhetünk az ágy végén, lábaink pedig ne legyenek az ágyon. Ez a maszturbációs póz úgy is működik, hogy a felsőtest teljesen ülő helyzetben van, miközben a lábak lógnak.

6. „Falon táncolás”

Feküdjünk hátra az ágyon vagy a padlón, de közvetlenül a fal mellett. Állítsuk be derekunkat úgy, hogy a fenék a falnál legyen, a lábak pedig teljesen „másszanak a falra”, akár egy bicikliző pózban. Ez a maszturbációs póz (különböző változatokban) alkalmas a csípőmozgások felfedezéséhez, ahogyan a támasztó erő szerepét is megtapasztalhatjuk maszturbáció közben.

7. Összegömbölyödve

Ennek lényege, hogy akár oldalt fekve, akár háton fekve gömbölyödünk össze, könnyen hozzáférünk nemi szervünkhöz és ezekben a pozíciókban a szex játékok használata is könnyebb. Arra azért figyeljünk, hogy ha végeztünk, nyújtózzunk ki megfelelően és lazítsuk el magunkat!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.