Így lesz élvezetes a szex!

A szex többet jelent puszta aktusnál, fontos, hogy a kielégülés kölcsönös legyen. Fejtsd meg a párod titkos üzeneteit!

Bár egyéne válogatja, mégis össze lehet állítani egy alap testbeszéd-szótárat, hogy miképp próbáljuk meg kifejezésre juttatni érzéseinket, vágyainkat a szexuális aktus közben. Az alábbi összefoglaló segíthet eligazodni sokrétű – verbális és nonverbális – eszköztárunkban, hogy minél tökéletesebbé és élvezetesebbé váljon a beteljesülés! Ugyanakkor ügyelj arra, hogy a rutinszerű mozdulatok lohasztóak lehetnek!

Heves légzés

Normális helyzetben légzésünk nyugodt és egyenletes, izgalmi állapotban a levegővétel zihálássá válik, önkéntelen sóhajokban törve fel. A szív is hevesebben kalapál, fokozódik a vérkeringés, valamint az orgazmushoz és ejakulációhoz szükséges izmok és szervek oxigénellátása.

Kitárulkozás

Az összezárt, merev lábak a kielégítő érzés helyett, az elégedetlenségről árulkodnak, míg a szétvetett, ölelő végtagok az önfeledt boldogságot és odaadást jelentik.

A csípő ringatása

A csípők összehangolt, önkéntes és ütemes ringatása, a kölcsönös kielégülés előszobáját jelzik. Amennyiben túl hosszúra nyúlik a „folyosó”, érdemes pozitúrát változtatni, és ismét megtalálni az összhangot.

Kéjes vonaglás

A kielégülés közeledtéd jelzi, ha lábujjainkat, karjainkat és minden izmunkat befeszítjük. Ilyenkor még lehetőség nyílik arra, hogy megállítsuk a gyönyör bekövetkeztét, és még egy menettel elnyújtsuk a kéjmámort. Az intim és mélyizmok összehúzódása, rángása egyértelműen a beteljesedést jelzik. Utána a nőknek némi idő elteltére és kényeztetésre van szükségük, hogy ismét készen álljanak a befogadásra.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.