Így csábítsd el! – Praktikák nőknek

Tetszik egy férfi, de nem tudod, hogyan tudnád az ujjaid köré csavarni? Most több tippet is olvashatsz amik biztosan hasznodra fognak válni.

Bízz magadban!

Először neked kell megszeretned saját magad. Ha nem vagy magabiztos, azt mindenki észreveszi, főleg a férfiak. Igen is szexi és szép vagy, és igen is Te kellesz Neki. Ezt gondold meg, és utána kezdd el alkalmazni a praktikákat. Az első, ami feltűnik majd a kiválasztottadnak, a magabiztosságod lesz. Tetszeni fog neki.

Fotó: 123rf.com

Azért is fontos, hogy magabiztos legyél, mert ez az első, amit észrevesznek. Minden férfi szereti a magabiztos nőket. Határozottságra és egyéni jellemre utal. Érdekesebbnek gondolnak minket, hiszen azt sugalljuk, hogy tudjuk mit csinálunk.

Mit rejt a ruha?

Azt mondják a szépség belülről fakad. Milyen igaz! Viszont ha először találkozol valakivel, Ő nem látja belső értékeidet, csak első látásra tud megítélni milyen is lehetsz. És persze mindenkinek van sajátos véleménye.

Tehát fontos a külső. Ruhaválasztásnál próbáld meg kihangsúlyozni magadon azt, ami a legelőnyösebb. Ha szép a derekad, ha dús keblű vagy, ha hosszúak a lábaid, bármi ami tetszik a testeden. Nem kell kihívónak lenni az öltözéknek, de lehet szexi, és ahol kell, testre simuló.

Fotó: 123rf.com

Hogy mi a különbség a kihívó és a szexi között? A kihívó ruha sok férfinak nem teszik, előfordulhat, hogy túl sokat mutat magából az ember. Elég egy kicsit, és így pont fel tudod korbácsolni érdeklődését. Hogy egy hasonlattal éljek: Ha rögtön megkap egy egész tortát, hamar ráun a dologra. Ha viszont csak egy tortaszeletet nyújtasz neki, később még biztosan rá fog éhezni a dologra.

Hajbaj

Az ápolt haj is fontos. Menj el egy jó fodrászhoz, és mond meg neki, hogy készítsen egy dögös frizurát, biztosan tudja mit csináljon vele. De magadnak is készíthetsz akár egy szép kontyot vagy a nagy loknik is szépek, és tetszik a pasiknak. Akár engedd le szépen kivasalva.

A részletek is fontosak

A cipőd is mindig legyen tiszta, nem is gondolnánk, de sok férfi a cipő tisztaságából méri fel, hogy milyen igényes vagy. Jó, ha tudod, milyen magas az a pasi, akit meg szeretnél hódítani, mert ha magassarkút választasz, ügyelni kell, nehogy magasabb legyél nála. A férfiak többsége nem szereti, ha a nő a magasabb.

Egy kis smink. Nem kell 10 cm vakolatot kenned magadra, de egy kis szempilla spirál és szájfény tökéletes kiegészítő. Egy kis parfüm is jól jöhet, a kellemes illat előnyt jelent, ha közel kerülsz a kiszemelthez.

Csábítási praktikák nekünk

Ha a belsőd és külsőd készen áll, akkor már te is. Jöhetnek is a praktikák.

Keltsd fel a figyelmét

Először próbálj szemkontaktust teremteni, ha felfigyelt Rád, akkor jöhet egy szolidabb mosoly, ha sikerül egy hosszabb szemezés, akkor inthetsz is neki vagy kacsinthatsz. Ezek után már Ő is tudni fogja, hogy egyértelműen bejön neked.

Fotó: 123rf.com

Segíts!

Egy kis tudatlanság. A pasik szeretik az okos nőket, de azt nem, ha többet tudunk náluk. Ez tökéletes lehetőség, hogy oda tudj menni hozzá. Kérdezz tőle valamit a szakmájában, vagy ami érdekel, és Ő tud róla beszélni. Dagadni fog a büszkesége, és imponál majd neki, hogy érdekel téged, amit mond neked.

A hős

Minden nő a herceget várja, amióta a mesékben megláttuk őket. A férfiak pedig szeretnének a megmentőink lenni. Teremts egy olyan helyzetet, ahol segíthet rajtad. Egy kis színészkedés sosem árt. 🙂 Megköszönheted neki a segítséget, és ez tökéletes alkalom első beszélgetéshez.

Bókok a pasiknak is

Ha már sikerül beszélgetésbe elegyedni, akkor kérdezgesd, szeretnek magukról beszélni, és ami még fontos bókolj neki. Igen Ők is szeretik, ha növeljük az ego-jukat. Dicsérd meg a szemét, az ingét, bármit amit tetszik rajta. Túlzásba sem kell esni, egy-két dolog bőven elég lesz.

Meglepetés

Rendezhetsz neki egy meglepi vakrandit is. Írj neki sms-t (egy telefonszámról, amit nem ismer), a helyszínnel és az időponttal, hogy szeretnéd meghívni egy vakrandira. Meg fog lepődni és tetszeni fog neki, hogy titokzatos vagy.

A féltékenység ereje

Ha tudod, hogy te is tetszel neki, de nem lép, akkor tedd féltékennyé. Akkor fogja átértékelni, hogy nem szabadna veszni hagynia. Kérd meg egy fiú barátodat, hogy látványosan udvaroljon Neked. Flörtölhettek is egy kicsit, tuti nem fogja kibírni, hogy ne menjen oda hozzád utána.

Fotó: 123rf.com

Táncold le a lábáról

A tánc fejezi ki legjobban az érzelmeket. Nem kell profinak lenned, de ha ezt a prakitkát veted be, nem árt egy kis ritmusérzék és csípőmozgás. Kérd meg, hogy kjsérjen el egy tánc órára, vagy akár ha bulizni mentek el együtt, akkor is alkalmad nyílik megmutatni, milyen szexin és érzékien tudsz táncolni. Próbálj minél közelebb kerülni hozzá.

De vigyázz, ha szórakozóhelyre mentek, akár kettesben, akár barátokkal, érdemes odafigyelni az alkohol fogyasztás mennyiségére, és lehetőleg olyan helyre menjetek, ahol a zene is alkalmas erre a praktikára.

Kezdd a hasánál!

Hívd meg egy romantikus vacsorára. Főzz neki valami finomat. A férfiak nagyon szeretik a hasukat és a jó ételeket.

Ez a pár praktika biztosan beválik, keresd meg a hozzád legjobban illőt. De lehetsz kreatív, tovább fejleszthetsz egy-egy ötletet saját elgondolásod szerint.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.