Ha ötletes a szex, a leégés sem akadály

Testedet nem csak a vágytól önti el a forróság? Leégtél, de mindennél jobban kívánod a párod? Itt a megoldás.

Égető vágyat érzel, hogy összebújj a partnereddel, de a korábbi forró pillanatok a napon fájdalmas nyomokat hagytak az egész testeden? Nem kell lemondanod a szeretkezés öröméről, csupán új pózokat és helyzeteket kell teremtened, hogy kiélvezhesd a gyönyör perceit.

Kényeztető előjáték

A forró, húzódó bőrnek kifejezetten jót tesz a hideg testápolóval egy hűsítő masszázs. A leégés elleni gyorsápolás izgató előjátékká válik, ha a párod keni be a tested minden porcikáját. A krémes masszázs hűti a bőrt, miközben megszűnteti a húzódó érzést. Amint kellőképpen ápoltnak érzed magad, már viszonozhatod is a kényeztetést.

Bőrbarát pozitúra

A leégett bőrnek különösen fájdalmas, ha dörzsölődik, vagy hozzáér valamilyen felülethez. Tehát ha pirospozsgásan se mondanátok le a szexről, ki kell húznotok néhány pózt a listáról.

Szerencsére van mire lecserélni, mivel számos testhelyzet akad, ahol csak minimális testfelület érintkezik más anyaggal vagy a párod bőrével. Sokkal előnyösebb, ha ülő pózban, esetleg az ágyból kimászva, állva és hátulról este egymásnak. Ezeket variálva, unalmas és fájdalmas sem lesz a szex.

Hűsítő zuhany

A záporozó hideg cseppek hűsítik az égő bőrt és csökkentik a fájdalmat. Persze, ha már meztelenkedsz, és a zuhany alatt állsz, mikért hagynád ki a játékból a párod? A hűsítő víztől nedves bőr nem csak izgató, de a leégés miatti fájdalmat sem érzed, tehát nincs okod mellőzni a szexet sem.

Élvezetek határán

Bizonyos pontig a fájdalom is élvezhető. A leégéstől és a fájdalomküszöbödtől függ, mit szeretnél vagy akarsz bevállalni. Jól ismert tény, hogy a gyönyör és a kín között csak kurtányi különbség van, tehát ha megveszel a vágytól, hogy a pároddal legyél, ne a bőröddel törődj, csak adj az élvezetnek.

Nincs miért aggódnod, hiszen bármikor abbahagyhatod, viszont addig nem várt magasságokig is eljuthatsz a vadóc, égető szex közben. Neked kell tudnod, mi ér meg egy próbát.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.