Ha a szex és a technológia találkozik

A szex technikák kifogyhatatlan listája épp olyan gyorsan bővül, ahogyan a technikai vívmányok sora napvilágot lát

A szexuális aktivitás különbözőképpen csoportosítható, attól függően, hogy mihez kötődik, esetleg minek a segítségével történik az együttlét. A technika fejlődése az egyes területeken sok esetben szolgálja a kényelmünket és ezzel együtt javítja életminőségünket. Mindez igaz akkor is, ha a szexualitásra koncentrálunk, mivel a szex, mint iparág egyre inkább fel- és kihasználja a technológia által létrehozott eszközöket.

A legismertebb szexuális tevékenységek

Az egyik legújabb és gyorsan terjedő típusa a szexting, vagyis a szexuális töltetű tartalom küldése elektronikus üzenetek, sms-ek formájában. A szexüzenetek mellett készíthető szexvideó, de használhatunk, vagy létrehozhatunk blogot is a szexszel kapcsolatban. Jól ismertek a különböző felnőtteknek szóló tartalommal ellátott oldalak, ahonnan egyaránt nézhető, vagy letölthető pornográf videó. Ezen kívül egy teljes iparág jött létre a szexuális vágyakat beteljesítő kellékek, szexjátékok, szerepek elsajátításához kínált termékekre, melyek a világhálóról gyorsan és könnyedén megrendelhetőek.

noivagyak1

Szexuális kommunikáció a legújabb vívmányokkal

A szexuális tartalom írásos, vagy élőszavas közvetítését megkönnyítik a technikai lehetőségek. E-mailek, blogok, fórumok, speciális közösségek jöttek létre és jelennek meg minden nap. Természetesen ezek legális működéséhez elengedhetetlen, hogy a fiatalkorúak számára mindez ne váljon közvetlenül elérhetővé.

Találjunk egymásra!

Az internet működése létrehozta a világfalú jelenséget, amivel megszűntek az idő- és távolságbeli korlátok. A világ minden pontja – beleértve az ott élő embereket – elérhető néhány klikkeléssel.  A társkereső oldalak szintén ezt az elvet kihasználva szaporodnak rohamos gyorsasággal. Ha a közvetlen környezetedben nem találod a megfelelő embert, vagy nehezedre esik az ismerkedés, gátlásos, esetleg szemérmes vagy, az online társkereső oldalak segítségével feloldhatóak ezek a feszültségek.

Az anonimitás felerősíti a vágyakat

Az emberek szexuális vágyai és hajlamai nem minden esetben fejezhetőek ki hagyományos értelemben, mivel az általános társadalmi normáknak ellentmondhatnak. A technika és az internet segítségével azonban mindenki rátalálhat olyan közösségekre, ahol beteljesítheti igényeit. Még inkább megkönnyíti a helyzetet, hogy ezek az oldalak többnyire anonimek, így nem kell aggódni, hogy a titkos vágyakra fény derül.
szexpozok3Szexuális nevelés
A vágyakat beteljesítő oldalak mellett megtalálhatóak azok a tartalmak is, amelyek a szexuális nevelést tűzték ki céljukként. Szakértők segítségével vitathatóak meg és tárhatóak fel a különböző problémák, kérdések az egészséges, jól működő kapcsolatok kiépítéséhez. Ahogy korábban a folyóiratoknál, magazinoknál, itt is van lehetőség üzenetet írni, vagy fórumokon megbeszélni a minket foglalkoztató kérdéseket a szex témakörében.

A teljesség igénye nélkül
Jól érzékelhető, hogy ez a néhány téma, csak a felszínt megkaparva tárul elénk, hiszen folyamatosan terjedő és fejlődő területről van szó, mely a technológia és a szexualitás összekapcsolódásából jön létre. Ennek legfőbb oka, hogy a szex az emberek mindennapi életéhez tartozik, és számos módon találkozhatunk vele. Ezt bizonyítja az is, hogy minden technológiai újítás és eszköz kifejlesztése rövid időn belül valamilyen formában hozzájárul a szexuális iparág terjesztéséhez, az eszköz eredeti céljától függetlenül.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.