Ha a kedvére szeretnél tenni, néha tégy úgy, mint a férfi! 2. rész

Szeretnénk tudni, mire gondol a párunk, vagy éppen mire vágyakozik az ágyban? A pasik igényei, gondolatai és titkos vágyai valószínűleg meglepnek bennünket…

8. Legyünk kezdeményezők! A férfi szereti, ha a nő kezdeményezi a szexet – vegyük át néha az irányítást! Ez azt jelzi a pasi számára, hogy kívánjuk és akarjuk őt. Kell ennél jobb izgatószer? Otthon viseljünk szexi holmikat, például váll nélküli felsőt – hagyjuk, hogy kilátsszon itt-ott sejtelmesen a bőrünk! Izgassuk fel apróságokkal – például, ha az éttermi vacsora során a fülébe súgjuk, hogy nincs rajtunk bugyi. Valószínű, hogy a vacsora hamar véget fog érni…!

9. Finoman csábítsuk el: manapság túl sok a magamutogatás. A túlságosan elérhető meztelenség mindenhonnan árad. Érdemes ezért inkább finom trükkökkel csábítani – a már feljebb is említett apróságokkal. Egy hirtelen leeső vállpánt, egy félig kikandikáló mell, a keblekre szorosan simuló felső, egy izgató csipkés melltartó. Sokszor többet érünk el vele, mint ha ajtóstul rontunk a házba!

Fotó: 123rf.com

10. Mondjuk el saját vágyainkat! A nő akkor a legizgatóbb, ha vállalja és kimondja saját vágyait – ne titkoljuk hát, mit hogyan szeretnénk az ágyban! Szex közben is irányíthatjuk a férfit – vezessük a megfelelő helyre a kezét. Nagyon erotikusnak fogja találni, és boldog elégedettséggel tölti majd el, ha látja a fáradozásai eredményét! Csak egy dologra figyeljünk: amit mondunk, ne utasításnak hangozzon, inkább szexi kérés legyen!

11. Nevessünk vele és rajta: a férfi szemében egy nő testén, belső értékein túl a humora is igen lényeges! Ez nem azt jelenti, hogy viccek tárháza legyen a tarsolyodban – csak tudj nevetni a pasival, vele és rajta, vagy éppen rajtad. Magára a párkapcsolatra is igaz, hogy humorral minden könnyebb és a feszült helyzetekben is segít!

12. Dicsérjük őket! A férfiak úgy nőttek fel, hogy erősnek és bátornak kell lenniük, teljesítményükért pedig elismerést szeretnek kapni. Kulcsfontosságú, hogy a párjuk gyakran dicsérje meg őket – bármiért. Talán nem mutatják ki félelmeiket, elnyomják érzéseiket, de ők is tudnak nagyon bizonytalanok lenni, és bátorításra van szükségük.

13. Öleljük meg bátran! Sok nő úgy érzi, hogy a férfi nem kedveli az öleléseket, a kézfogást és a közelség egyéb, nem szexuális formáit, de tévednek. A férfiaknak ez ugyanúgy jól esik, mint a nőknek, csak arra lettek nevelve, hogy ne mutassák ki ez iránt az igényüket, mert az „nem férfias”. Egy együttérző kézfogás, egy rövid, de szenvedélyes csók, vagy a mellek jelentőségteljes hozzáérintése a mellkasukhoz nemcsak jóleső érzés számukra, hanem izgató is.

14. Végül, de nem utolsósorban: a legizgatóbb egy férfi számára, ha látja, hogy a nő igazán élvezi vele az együttléteket. Vagyis: az önbizalom és a lelkesedés szex közben szintén kulcsfontosságú! Minél interaktívabb a szex, annál jobb.

A pasik 87 százaléka szerint a „csak feküdni ott” rendkívül demotiváló az ágyban, 57 százalékuk szerint a csend is hervasztó. Szóval hajrá – a feledhetetlen szexuális együttlétek lényege, hogy a vágyak és az érzések legyenek kimondva, fülbe súgva, nyögve, vagy éppen kiáltva, ki hogyan szokta. Ragadjuk meg az ágyneműt, az ágy fejtámláját, és adjuk a férfi tudtára, hogy ennél jobb a szex már nem is lehetne!

Olvasd el ezt is!

Jó tudni: Ez az oka, hogy nem megy sok férfinak a szex

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.