Ha a kedvére szeretnél tenni, néha tégy úgy, mint a férfi! 1. rész

Szeretnénk tudni, mire gondol a párunk, vagy éppen mire vágyakozik az ágyban? A pasik igényei, gondolatai és titkos vágyai valószínűleg meglepnek bennünket…

Sok nő szeretne néha bekukkantani a kedvese fejébe, hogy jobban megértse őt a párkapcsolatban, megtudja, mit és hogyan kellene csinálnia – a szex terén is -, hogy jobb partner lehessen számára! Mivel a nő és a férfi nem gondolkodik egyformán, az erősebbik nem gondolatai és igényei bizony meglephetik a hölgyeket. Lássuk, mit és hogyan érdemes tennünk, ha igazán a pasi kedvében szeretnénk járni!

1. Beszéljünk úgy, mint a férfi: ez persze nem azt jelenti, hogy elváltoztatott hangon! A férfi szereti, ha a nő az ágyban is hangot ad érzéseinek, hallatja a hangját, így azt is elmondja, ha valami jólesik neki. Sokkal jobban felizgatja, ha a nő hangokkal is kommunikál, mint ha hallgat! Egy-egy felkiáltás, nyögés, biztatás a folytatásra szex közben a pasit abszolút lenyűgözi! A dolgok egyértelműsítése a párkapcsolatban az általános beszélgetések során is célszerű. A nő sok esetben csak azt szeretné, ha meghallgatnák, míg a férfi azonnal a megoldási lehetőségeket sorolja. Ha nem akarunk ebből problémát, jobb, ha már a mondókánk elkezdésekor értésére adjuk, hogy csak ki szeretnénk önteni a lelkünket és megértő hallgatóságra vágyunk.

Fotó: 123rf.com

2. Mondjunk igent a kutyapózra! A férfiak többsége odáig van a kutyapózért szex közben – a legnépszerűbb és leginkább izgató pozíció a számukra. Nagyon erotikusnak találják, és igen nehéz visszatartaniuk a csúcspont közeledtét a pozíció közben!

3. Kérdezzük meg, ha valamit tudni akarunk! Sokszor a férfi is szégyenlős elmondani, mi bántja vagy mi izgatja fel szex közben. Kérdezzünk! Alakítsunk ki a témával kapcsolatban fesztelen légkört, melyben bátran meg lehet beszélni, kinek mi esne jól. Kérjük meg a pasit, hogy maszturbáljon előttünk, ismerkedjünk meg közelebbről a herezacskóval, hiszen annak játékos nyalogatása, simogatása mindig remek ötlet a szex során – stimulálása több vért juttat a péniszbe. A többi erogén zónát se hagyjuk figyelmen kívül – kényeztessük a pénisz mellett a heréket, a végbélnyílás környékét, a mellbimbókat.

4. Ragadjuk meg a fenekét! Ne tagadjuk, a hölgyek is szeretik ezt a határozott és erotikus mozdulatot – a férfi ugyanúgy izgatónak találja, és egyértelmű jelzésnek veszi, hogy a nő kívánja őt!

5. Több előjátékot! Lehet, hogy ez viccnek tűnik, ám egy felmérés szerint a férfiak többsége szeretne 15 perces vagy ennél is hosszabb előjátékot. A hosszabb előjáték segít abban, hogy a felek jobban egymásra hangolódjanak, önbizalmat ad és az ejakulációt is kontroll alatt tartja. Tehát semmi gond nincs, ha a nőnek hosszabb ráhangolódásra van szüksége, hiszen a férfi ugyanúgy vágyik erre. Vonjuk be a fantáziát, a legizgatóbb momentumokat a szexbe – ne féljünk előkapni a vibrátort sem, és hagyjuk, hogy a pasi nézze, amint eljátszadozunk vele…Cserélgessük a pozíciókat, legyünk többször felül és nézzünk a párunk szemébe, miközben élvezettel ülünk a hímtagján!

6. A lámpa igenis égjen! A férfi szereti nézni a meztelen női testet, a teljes sötétség vagy félhomály sok esetben zavarja — ahogyan a szégyenlős viselkedés is. Teremtsünk olyan környezetet, amelyben mindketten kényelmesen érezzük és el tudjuk engedni magunkat. A fényt sok gyertyával is lehet biztosítani!

7. Nézzünk vele pornót! Sok nő elutasítja a dolgot, vagy kifejezetten bántónak érzi a pornófilm nézését. Pedig a férfiakat ez igencsak felizgatja, hát még, ha a párjuk is nézi velük! Egy felmérés szerint, melyet a Brigham egyetem végzett el, a férfiak 87 százaléka nézett valamilyen formában pornót az elmúlt évben, ötből egy pedig napi szinten teszi ezt. Azaz, náluk abszolút megvan erre ez igény, és a nő jobban teszi, ha megbirkózik a pornófilm-nézés kapcsán érzett ellenszenvével… A pornó-nézés kényszeressé válhat egy férfinál, ha úgy érzi, hogy titkolnia kell azt.

Olvasd el ezt is!

20 ok, amiért az embernek kell a szex

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.