Gyorslövetű női szemmel

Levegőt sem vettél még szex után, és a pasid máris felülmúlhatatlan gyönyöröket tapasztalhatott meg? Hogyan húzzátok tovább az időt?

Szponzorált tartalom

Nekünk, nőknek rendkívül fontos, hogy milyen lelki állapotban kapják el a grabancunkat, és párnacsatáznak velünk, míg a másik nem könnyebben túl tudja tenni magát a napi idegeskedésen. Egy férfi az ágyban józan ésszel gondolkodik, bármikor le tudja állítani magát, míg egy nő csak akarja és akarja szüntelenül.

Egy másik univerzumba lép át, és a férfira bízza a racionális lépéseket. Bátran állítható, hogy míg a frigideknek is nagyobb ingerenciájuk van fiatalon a szexre, többször csinálnák, milliónyi verzióját kipróbálva. Ahogy idősödünk, úgy redukálódnak a szeretkezésekkel töltött órák és napok száma, a kevésbé szerencsések számára a 0-hoz igencsak közelire.

Ha a mennyiség már nem is, a minőség legyen lényeg. Igenis, bele tud rondítani egy légyottba, hogy a férfi milyen gyorsan tüzel. Bármikor kifoghatsz egy 40 másodperces, és akár egy profi 5-6 perces áldozatot is. Az előbbinél meglepődsz, a 3. rövid alkalom adtán megálljt parancsolsz magadnak, mondván, hogy ez így nem mehet tovább.

Hiába ismételtek egymás után kétszer, az időintervallum nem tágul. Amikor elveted azt a gondolatod is, hogy mindennek az oka, hogy ritkán szexel a pasi, akkor a genetikára fogod. Szegénykém, ő is kellemetlenül érzi magát, tudja ám, hogy túl jó vagy neki.

A korai ejakulációt az idegesség, a szorongás okozza, de a tapasztalatlanság és szexuális probléma is állhat a kulisszák mögött. Ne szégyelld megbeszélni a pároddal, ha valami nem jó a szexben.

Forrás: Napidoktor.hu


2 hozzászólás

 1. obsitos

  Gyorslövetű nem létezik !
  GYORSTÜZELŐ van, meg SOKLÖVETŰ !!!
  Puszi.

  Válasz
 2. gjkd

  Hát, ebben semmi “női szem” nincs. Még a problémát sem fejtette ki a cikk férfi írója… Az, hogy a intimitás van kettejük között, a nő izgalomba jön, behatolásra kész és azonnal vége… Azután a második alkalomba már félve megy bele, ami csak fokozódik minden további próbálkozásnál. És minden próbálkozás csalódással végződik… Felmerül benne a kérdés: már sosem szeretkezik egy jót, nem lel testi-lelki kielégülésre többé?
  És még valami: sok férfi bírja 5 percnél lényegesen tovább. Közvetlen tapasztalat.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.