Gondoltad volna? – Ezt jelentik az erotikával kapcsolatos álmok

Az álomfejtés mindig is érdekelte az embereket, olyannyira, hogy számos könyv született a témában. Egyesek szerint a tudatalattink üzen az éjszakák folyamán, mások szerint csupán a napközben ért ingereket dolgozzuk fel ily módon, és semmit sem érdemes a sorok mögé látnunk.

Akadnak azonban olyan álmok, amik napközben is óhatatlanul eszünkbe jutnak és elgondolkodtatnak: miért pont ő, miért pont így? Kétségtelenül ilyenek az erotikus álmok is, amik érdekes üzenetet tartogathatnak azoknak, akik fogékonyak erre a témára – számol be a Bien.

Nyilvános helyen szeretkezel

A nyilvános helyen történő szeretkezés sok ember kívánságlistáján szerepel, ám csak keveseket hoz annyira lázba a téma, hogy hódoljanak is az ilyesfajta élvezeteknek – legalábbis felszabadult örömmel. A többség sokszor inkább attól tart, hogy lebukik majd, márpedig hazánkban is büntetendő dolognak számít a nyilvános helyen való szeretkezés.

Ami az álmokat illeti, ha kifejezetten jó érzéssel tölt el a nyilvános szeretkezés sőt, esetleg örülsz annak, hogy mások meglátnak, az arra utalhat, hogy túl nagy figyelmet fordítasz a külsőségekre és jobban számít, mit gondolnak mások a párkapcsolatodról, mint az, amit éreztek egymás iránt. Ha viszont izgulsz és szégyelled magadat miatta, akkor valószínűleg nem tudod könnyen átadni magadat a testi örömöknek, valami blokkolja a vágyaidat.

szex, álom

Fotó: 123rf.com

Megzavarnak szex közben

Még álmunkban is kínos ez a jelenet, nemhogy a valóságban… Persze, a korábbiakból kiindulva vannak, akik szeretik, ha ott lebeg a levegőben a lebukás veszélye, egészen más érzés az, amikor bűnösnek érzed magadat a kialakult helyzet miatt. Az álombeli lebukással azonban pontosan ez a helyzet, a szégyenérzet kivetülése jelenhet meg ilyen formában.

Egyértelműen érdemes foglalkoznod ezzel az álommal abból a szempontból, hogy ki nyitott rád: a főnököd, a szüleid, vagy éppen a szerelmed kapott félrelépésen? Az álom utalhat egyszerű elégedetlenségre, és jelölhet váratlan, hirtelen jövő eseményeket, amiket nem sikerült idáig feldolgoznod.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Amit tudni kell a szexuális fantáziákról

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.