Futár hozza az esemény utáni tablettát?

A Magyarországon vényköteles esemény utáni tablettát Angliában hamarosan futár szállíthatja házhoz, egy új szolgáltatás révén ugyanis a sürgősségi fogamzásgátló tablettát már interneten is meg lehet rendelni, és akár két órán belül be is lehet venni.

A későn észbe kapó nőknek mindössze annyi dolguk lesz, hogy a DrEd.com internetes oldalon kitöltsenek egy online kérdőívet, és 20 fontért (nagyjából 7400 forintért) azonnal megrendelhetik a tablettát. A kérdőívet – amiben arról is nyilatkozni kell, hogy az illető elmúlt 18 éves – orvosok értékelik ki, mielőtt a futárt útnak indítanák.

Azokra az aggodalmakra, miszerint ez az új lehetőség révén a kiskorú lányok felelőtlenebbül fognak belemenni egy esetleges szexuális kapcsolatba, Amit Khutti, az oldal kitalálója úgy reagált, hogy véleménye szerint ezeket a fiatalokat elriasztja a tény, hogy meg kell adni születési dátumukat, továbbá a rendeléshez hitelkártyára is szükség van, amivel ők még többnyire nem rendelkeznek.

fogamzasgatlo16

A futárszolgálatot Londonban fogják először bevezetni, és amennyiben sikeresnek bizonyul, hamarosan több városban is lehetőség nyílik majd rá. Khutti hozzátette, hogy a tabletta diszkrét csomagolásban kerül kiszállításra, így akár a munkahelyen is át lehet venni anélkül, hogy kíváncsiskodó kérdésekre kéne felelnie bárkinek.

Norman Wells, a Family Education Trust munkatársa aggodalmát fejezte ki az új lehetőség kapcsán, mivel véleménye szerint, a korával kapcsolatban bárki könnyen hazudhat, a tablettához való túl könnyű hozzájutás pedig csak tovább fogja növelni a felelőtlenül szexelő fiatal lányok számát.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.