Foglalkozz a szexszel, az ex helyett

Ne várd el, hogy velejéig megismerd a másikat. Hiszen senki sem akar önmagával szeretkezni.

Számít, hogy kinek hány kapcsolata volt előttünk? Tudat alatt mindenképp. Minden barát és barátnő rajtahagyja a bélyegét az emberen, akár akarjuk, akár nem. Faggatózni az exekről azért nem érdemes, mert előbújhat belőlünk a kisördög, és elkezdhetünk féltékenykedni. Ami – mint tudjuk – teljesen felesleges.

Minden férfi életében vannak nők, akiknek nagy szerep jut az ominózus kedves életében. Ezt el lehet mesélni az újdonsült párkapcsolatban, de túl sokszor emlegetni nem érdemes. Párunk ugyanis akarva-akaratlanul mindenféleképpen túl akarja szárnyalni az előzőt, és amikor ez nem sikerül, akkor elkezd rettegni, hogy mégsem jobb a réginél.

A sok kapcsolat kiégetheti a férfit, de egy nőnek sem könnyű a helyzete ilyen esetben: megbirkózni az állandó megfelelni vágyással, überelni mindenkit a főzésben, a takarításban és a szexben. A procedúrával az a gond, hogy igyekezni lehet, de nagyon sok erőfeszítéssel jár.

Fotó: 123rf.com

A férfiak minden vágya – egy bizonyos életkorig -, hogy életük párja szőke hajú legyen és bombázó. Az IQ csak a harmadik helyen áll. Hogyan tudja felvenni a versenyt egy sötétebb hajszínárnyalattal megáldott, okosabb, háziasabb teremtény a versenyt egy perfekt külsővel? Minden férfit a hasával és a szenvedéllyel lehet megfogni.

Ha becsülettel apait-anyait beleadunk a pasiba, – értsd az élet minden területére az előző tagmondatot, – és még ez sem elég az illető férfinek, na akkor kell hagyni a fenébe. Nem vagyunk összeillők. Talán ez a legfájdalmasabb érzés: belátni, és tenni azért, hogy elfelejtsük az egészet.A barnák és feketék legnagyobb bánatára egyre több művelt szőke nő van, akikkel lehetetlen felvenni a versenyt. Hogy ilyenkor mi a teendőnk? Nem kombinálni. Csak egyszerűen szeretni. Nem foglalkozni azzal, mennyiben vagyunk különbek vagy hasonlítunk.

Tudod, hogy mi a legfontosabb okod arra, hogy ne legyél féltékeny azokra a nőkre, akik eddig rabul ejtették a srácod szívét? Az, hogy most neked van meg minderre a lehetőséged. Egyébként meg, a te magánéletedben – amit persze nem osztottál meg velejéig az aktuálissal – nincsenek kis rejtett szerelmi ügyek? Na, ugye..

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.