Ezt szeretik a férfiak hallani szex közben

Mondd ki ezeket a mondatokat és biztos lehetsz benne, hogy olyan szexuális élményben lesz részed, mintha nem lenne holnap.

Nyerő mondatok

A legtöbb igyekszik mindent megtudni arról, hogy melyek a férfiak kedvenc pozitúrái, erogén zónái, esetleg szexuális játékai. Kevés szó esik azonban arról, hogy mit hallanak szívesen az ágyban. Összeszedtük azt az öt mondatot, amellyel garantáltan elcsavarhatod választottad fejét – számol be a FemCafe.

Mindjárt elmegyek

Minden férfi szívesen veszi a megerősítést az ágyban. Érdemes a párod tudtára adni, ha közel az orgazmus, hiszen ezzel magadnak és neki is egyaránt jót teszel – ha tudja, hogyan szerezzen örömet neked, azzal az ő önbizalma is megnő, te pedig átélhetsz egy fantasztikus orgazmust. Ne fogd vissza magad, minél szenvedélyesebb vagy, annál vonzóbb leszel a párod szemében.

szex, szerelem

Fotó: 123rf.com

Gyakran mondd ki a nevét

A pasik imádják hallani saját nevüket az ágyban. Hunyd le a szemed és mondd ki egymás minél többször a nevét – hol suttogva, hol hangosan. Ezzel jelzed, hogy csak rá gondolsz és jólesik, amit éppen tesz veled.

Csináld, ne hagyd abba

Senki nem szereti, ha félbeszakítják, különösen nem szex közben. Ennek az ellenkezőjével azonban csodát lehet tenni. Ha legközelebb együtt vagy a partnereddel, próbáld meg hol visszafogottabban, hol szenvedélyesebben biztatni őt, hogy semmiképpen se hagyja abba, amit éppen csinál. Egy nő, aki valóban élvezi a szexet és a vágyait nem fél szavakba önteni, igazi főnyeremény bármelyik férfi szemében.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ezek a szexpózok a férfiak kedvencei

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.