Ezt a 6 dolgot kerestük a felnőtt oldalakon

Az év elején minden oldal átpörgeti a statisztikáit, megnézik, mi érdekelte a látogatókat, mire kerestek rá. Ezek a statisztikák mindig izgalmasak, de a világ egyik legnagyobb, felnőtt filmeket szolgáltató oldala, a Pornhub különösen sokat árul el arról, mit talált szexinek az internet népe néhány éve.

Lányok lányokkal

A leszbikus erotikát keresték pár éve legtöbben a pornó oldalakon, aminek valószínűleg az az oka, hogy a tartalom mindkét nem körében népszerű lehet. Ugyanakkor persze fontos megjegyeznünk, hogy az azonos neműek közötti szexualitást a többnyire férfiak által rendezett felnőtt filmek a legkevesebb esetben ábrázolják természetesen, de hát kevés olyan ága van a pornónak, ami a realitásról szólna. Úgy tűnik, a felhasználókat ez egyelőre nem különösebben zavarja – számol be a Bien.

Szexi anyukák

Aki olvasott már hasonló összesítéseket, az valószínűleg ezen sem lepődik meg, de azért első blikkre talán kicsit bizarrnak tűnik, hogy valakit éppen ez hoz lázba. Mégis, a “mostohaanya”, vagy a “milf” keresőszavak az élmezőnyben szerepeltek az oldal keresőszavai között. Gyanítjuk, hogy itt sem kimondottan realitás ábrázolása volt a cél, pedig szerintünk egy nő, aki a gyerekneveléssel járó minden feladatot és nehézséget képes menedzselni, igenis nagyon szexi.

szex, pornó

Fotó: 123rf.com

Masszázs

Az erotikus masszázs semmi esetre sem nevezhető új keletű dolognak, és eddig is szerepelt a keresőszavak között, de az előző évhez képest 63 helyet ugrott előbbre a listán. Hogy miért, azt nem tudjuk, de úgy tűnik, 2016-ban mindenki izgatónak találta az olajos testek simogatását, amivel, mint bármilyen más formájú szexuális érintkezéssel sem, ha közös beleegyezéssel és egymás örömére történik, egyáltalán nincs is semmi baj. Sőt.

Virtuális valóság

A 360 fokos szögben rögzített filmek szinte a semmiből robbantak be, de valószínűleg mindenki sejtette, hogy a VR szemüvegek, ahogy betörnek a piacra, máris összeforrnak az erotikus tartalmakkal. Ha nekünk kellene megtippelnünk, azt mondanánk, hogy ez a keresőszó jövőre még előkelőbb helyen lesz majd a listán. Itt érdemes megemlíteni, hogy egyébként már a hologram pornó is létezik, bármi legyen is az.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így hat a nőkre a pornó

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.