Ezeket érdemes ellesni a felnőttfilmekből – Boldogabb lehetsz tőle

A pornóról általánosságban csak rosszat hallunk, pedig nem annyira a tartalommal, mint inkább azzal van a baj, hogy meglehetősen sok, silány minőségű anyag került fel a netre.

Azonban, ha megfelelő színvonalú filmet sikerül keresned, akkor azzal nem csak a kedveteket hozhatod meg egy kis hancúrhoz, hanem néhány hasznos praktikát is elleshetsz.

Rugalmasság

A pornófilmek szereplői kivétel nélkül nagyon rugalmasan állnak a szexuális együttlétekhez – nem csoda, hiszen ez a foglalkozásuk. De hogyan ültetheted be ezt a fontos tényezőt a saját életedbe? Idővel, a hosszabb kapcsolatok könnyen ellaposodhatnak, hiszen már ismeritek a másik minden porcikáját, és úgy érezhetitek, semmi újdonságot nem tartogattok egymásnak. A rugalmasság éppen ezt írja felül: miért kellene mindig mindennek ugyanúgy történnie? Ami az elején természetes volt, az később az újdonság erejével hat, és ismét felkorbácsolja a vágyakat. Egy szó, mint száz, ne csak a hálószobába koncentráljátok az együttléteiket, próbáljátok ismét átélni a bárhol, bármikor izgalmát – számol be a Bien.

Tipp: Ma este csatlakozz hozzá, amikor zuhanyozni készül!

szex, kapcsolat

Fotó: 123rf.com

Kezdeményezés

A másik igazán jellemző pontja a pornófilmeknek, hogy az esetek többségében a nők kezdeményeznek. Ennek két oka van: az ilyen filmeket nagyobb arányban nézik férfiak, illetve a valóságban inkább az erősebbnek titulált nem az, aki indítványozza az együttléteket. Ezt az előnyt tehát igazán könnyen beépítheted az életetekbe, nincs is más dolgod, mint átvenni az irányítást. És ez nem csupán az első néhány percre értendő! Azokban a kapcsolatokban persze, amikben inkább a férfi szokta megtenni az első lépést, ez is hatalmas újítás. De, ha úgy érzed, nálatok ez nagyjából kiegyenlített, akkor az együttléten belül kerülhetsz előnybe. Ezt is pont úgy díjazni fogja!

Tipp: Mikor kényeztetted őt utoljára, csak úgy? Most lepd meg váratlanul! Egész biztosan nem marad el a folytatás.

Önbizalom

A felnőtteknek készült filmekben aligha láthattál olyan nőket, akik szégyellősek, takargatják magukat, vagy éppen úgy választanak pózt, hogy a férfi még véletlenül se láthassa vélt, vagy valós hibáikat. Nyilván egy film más, hiszen ott rengeteget lehet csalni a kameraállásokkal és az utólagos effektekkel. De, aki már valaha ágyba bújt egy másik személlyel, az ezzel pontosan tisztában van. A nők többnyire sokkal kritikusabbak magukkal, mint kellene, pedig az önbizalomra hatalmas szükség van a hálószobában. Ideje elfogadnod, hogy az a személy, akivel megosztod az ágyadat, téged tart a legtökéletesebbnek! Elvégre, te sem véletlenül vonzódsz hozzá, egyáltalán nem azokra az apró szépséghibákra koncentrálsz, amik esetleg zavarják őt.

Tipp: Félre a szégyenlősködéssel! Ideje tükröt tennetek a hálószobátokba is.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így hat a nőkre a pornó

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.