Ezeket csinálják rosszul a férfiak szex közben

Sok férfi gondolja úgy, hogy az évek alatt magukra szedett rutin, tapasztalatok és az „elfogyasztott” nők száma teszi őket igazi bikává az ágyban. Ez azonban kicsit sem igaz…

Sőt, az esetek többségében egyesek pontosan emiatt a túlzott önbizalom miatt hibáznak gyakran az intim együttlétek során. Ám, míg a legtöbb nő inkább magában tartja a partnere hiányosságait vagy tudatlanságát, addig mi bátran összegyűjtöttünk egy listát arról, mire érdemes figyelnie egy férfinak és mi az, amit biztosan másképp – azaz rosszul – csinál, ha szexről van szó – számol be a Joy.

Persze nem kell egyből elkeseredni, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy: “Jó pap, holtig tanul!” A következő tippeket, ezért érdemes mindenkinek magába szívni és ennek tudatában berontani a hálószobába.

Fotó: 123rf.com

Semmi vagy túl sok csók

Abban egyetérthetünk, hogy a csók az egyik legfontosabb része az intimitásnak két ember között. Főleg szex közben. A férfiak viszont hajlamosak erről megfeledkezni, vagy kevesebb figyelmet tulajdonítani ennek.

És akkor ne feledkezzünk meg a másik végletről sem! Mások ugyanis sokszor azt hiszik, hogy az állandó csókcsata igazán szexi. Nos, egyik sem nyerő! A mértékletesség a kulcs itt is.

Fájdalmas kézimunka

A pornófilmek egyre több férfi elképzeléseit torzítják el, ha valódi együttlétről van szó. Akármilyen szomorú, ezek kicsit sem a valóságot tükrözik. Egy nő vaginája nem acélból van, hogy erősen menjen neki egy férfi, ahogy a lándzsaszúrásnyi mozdulatok sem a legjobbak, ha örömöt akarnátok szerezni. Helyette érdemes a partnerünk iránymutatásával kezdeni a dolgokat, mégpedig finoman és lassan.

Fotó: 123rf.com

Merre is van a csikló?

Az orális szex sok nő számára jelenti a biztos orgazmust, de csakis akkor, ha a partner tisztában van azzal, mi-merre található. Tehát, ha a csikló izgatása a cél, akkor érdemes a csiklót izgatni és így tovább… Mielőtt neki kezdtek, lapozzatok fel egy anatómia könyvet, de a legjobb, ha kikéritek a partner véleményét.

Furcsa pózok

Persze, jó a változatosság és az új pózok, azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy egy nőnek nem minden pozitúra fájdalommentes. Sőt, egyes helyzetek kifejezetten veszélyesek tudnak lenni, ha egy férfi nem kellően gyengéd és figyelmes.

Olvasd el ezt is!

Miért imádják sokan a vanília szexet?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.