Ezek az erotikus társasjátékok felforrósítják az újévi estéket

Ha beszerzed ennek a 3 erotikus társasjátéknak bármelyikét és elhiheted, nem marad el a tűz, az élvezet, a játékosság, a szenvedély, de még a nevetés sem a hálóból!

Játékra fel!

A hideg téli időszak nem mindig kedvez a páros programoknak, otthon ülve viszont nehéz változatosan alakítani az együtt töltött időt. Ha úgy érzed, kezd ellaposodni a kapcsolatotok, vagy csak szeretnéd idén karácsonyra valami pikánsabb ajándékkal meglepni a párodat, válassz az alábbi 3 erotikus társasjáték közül. Ezekkel garantáltan nem fogtok unatkozni – hangsúlyozza a FemCafe.

szex

Fotó: 123rf.com

Friss pároknak tökéletes az ismerkedéshez, de régi motorosoknak is, hogy feldobhassák vele a szerelmi életüket! Abszolút ízlésesen van megalkotva az izgalmas, szórakoztató, de ugyanakkor érzéki játék. 3 zónából áll: Csábítás, Vágy és Hancúr. Minden zónában külön kategóriák vannak kártyákkal és rajtuk a feladatokkal. A zónákon áthaladva pedig egyre forróbb, izgalmasabb, huncutabb feladatokat kell elvégezni ahhoz, hogy minél több örömet és élvezetet szerezhessenek a másiknak.

Activity Club Edition –Activity Felnőtt társasjáték

Ha nagy Activity rajongó vagy, akkor nem hiányozhat ez a példány a készletedből! Persze, ez nem az a játék, amit az egész család együtt élvezhet…a 660 erotikában dúskáló izgalmas feladvány csak felnőttek részére készült. Több pár is játszhat egyszerre – ugyanúgy rajzolni, mutogatni és körbeírni kell azt, ami a kártyán szerepel. Ha pedig piros kártyát húz valaki, akkor aztán lehet pirulni! Magát az erotikus tartalmat leszámítva, minden ugyanolyan, mint egy sima Activity-ben.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ne siesd el – Az előjáték lehet az élvezetes szex kulcsa

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.