Ezek a reggeli szex előnyei – Érdemes ébredés után szerelmeskedni

Valljuk be, hogy egy reggeli hancúrozás nagyon felfrissítő tud lenni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg előnye van a mindennapjainkra nézve. Mutatjuk is, hogy melyek ezek.

Sok embernek nincs ideje se kedve este munka után ágybabújni a kedvesével. Éppen emiatt érdemes változtatni a szokásaidon és felkelni kicsit hamarabb, hogy gyönyörűen induljon a nap! Számtalan kutatás már bizonyította, hogy a férfiaknak reggelente jóval magasabb a tesztoszteronszintük, mint egy délutáni órában – számol be a FemCafe.

  1. Jobban megy a munka

A hajnali szeretkezés után kutatások szerint produktívabb leszel a munkahelyeden, köszönhetően az orgazmus során felszabaduló hormonoknak. Az endorfinoktól a közérzeted is sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, ami pozitív hatással van a munkával töltött órákra is.

Fotó: 123rf.com

  1. Búcsú a stressztől

Mivel a szex oxitocint szabadít fel a szervezetedben, ennek hatására boldogság és nyugalom árad szét a testedben. Ki ne szeretne nyugalomban és boldogságban úszva betipegni a munkahelyére egy borús hétfő reggelen?!

  1. Sokkal élvezetesebb

A korábban említett tesztoszteronszint miatt az együttlétek ilyenkor még élvezetesebbek és sokkal intenzívebbek, mint az esti szeretkezések. Gondolj csak bele, hogy azonnal mosolyogva indul a reggel, ami után még egy közös tusolást is beiktathattok!

Olvasd el ezt is!

13 ok, amiért a szexről egyik nap se kéne lemondanunk!

 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.