Ezek a pornó-tévhitek károsak lehetnek a szexuális életedre

Bár nem mindig és minden értelemben rossz a pornó, sajnos, aki ezeket a filmeket túl gyakran nézi, annak életére könnyen hatalmas befolyással lehet a szexuális téveszmék sokasága.

  1. tévhit: Sosincs elutasítás

Egy pornófilmen nem fordulhat elő, hogy valaki az egész napos munkából fáradtan, esetleg izzadtan érkezik meg, amint meglátja partnerét, egyáltalán nem érdekli semmilyen körülmény. Nincs elutasítás, vagy a tusolás erejéig egy kis kitérő, bárhol és bármikor találkozik az álompár, annak mindent elsöprő szex a vége – számol be a Bien.

  1. tévhit: Semmire sem mondhatsz nemet

Az előző pontból kiindulva a pornófilmekben az is alapvető, hogy semmire sem mondhatsz nemet, ha igazi istennő akarsz lenni az ágyban. Teljesen mindegy, miről van szó: anális szexről, hajcibálásról, egy másik résztvevőről, vagy éppen a mélytorok technikáról, a pornóban ezek mindennapos és természetes elemek. Holott minden bizonnyal csak igen kevesek életében fordult elő, hogy a szobából előkerülő, titkos szeretőt örömmel fogadták saját légyottjuk során.

szex, pornó

Fotó: 123rf.com

  1. tévhit: Mindent élvezel

Nem elég, hogy a pornófilmekben nem ellenkezhetsz, mindegy mivel áll elő partnered, mindezt még a végletekig élvezned is kell. Akkor is, ha egy gigantikus méretű vibrátorról van szó, és akkor is, ha mindennemű felvezetés nélkül vált partnered hüvelyi szeretkezésről análisra. Ez nyilvánvalóan nincs így a valóságban, hiszen az előzőleg össze nem egyeztetett igények és vágyak fájdalmas testi és lelki sebeket okozhatnak.

  1. tévhit: Nincs szükség előjátékra

Való igaz, hogy akadnak olyan gyorsmenetek, amikor sem időnk, sem kedvünk nincs a hosszantartó előjátékra, ám a pornóban ezt a tendenciát tekinthetjük természetesnek. A nők vagy eleve készek a behatolásra, vagy félpercnyi kalandozás után már garantáltan izgalomba jöttek. Ezzel szemben a férfiak sokkal több kényeztetést és figyelmet kapnak (minden bizonnyal azért, mert ők nézik többségben a pornófilmeket), mint ami a behatoláshoz szükséges lenne.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így hat a nőkre a pornó

Forrás: Napidoktor.hu