Ez a 8 leggyakoribb női szexfantázia – tudtunk róla?

Kérdezgessük egy kicsit a hölgyeket!

Minden hölgy más, ezért nem lehet általánosítani a női szexfantáziák terén sem. Mégis, néhányról elmondhatjuk, hogy megegyeznek a női nem nagy százalékánál. De vajon melyek ezek a fantáziák?

A hölgyek bizony ugyanúgy fantáziálnak, mint a férfiak – legfeljebb nem beszélnek róla. Természetes módon azonban az erősebbik nem képviselői kíváncsiak arra, milyen női szexfantáziák léteznek – mire gondolhat titokban a barátnőjük az ágyban.

Nos, a 8 leggyakoribb női szexfantázia az alábbi.

1. Lehet, hogy keményebben is el tudja képzelni

Az alávetettség és a dominancia fantáziák mindkét nemnél gyakoriak a Journal of Sexual Medicine szerint. Valójában a nők 65 százaléka élvezné, ha a férfi durvábban bánna vele, például megragadná szex közben a haját. 

2. A női szexfantáziákban nők is szerepelnek

Hölgyek és urak gondolatai egyaránt tartalmazzák a „még egy nővel” esetét. A nők több mint fele képzelte már el, hogy egy másik lány is részt vesz a szexben. Érdemes tehát a párunkkal leszbikus jeleneteket is megnézni a pornó-kínálatban, ám ha a valóságban is kipróbálnánk az édes hármast, mindenképp meg kell beszélni a határokat.

Fotó: 123rf.com

3. A nők nagy része szeretne több csókot

Egy felmérés szerint a hölgyek 63 százaléka hiányolja a szexből a több csókot, főleg a nyelves formáját. A férfi valóban ritkán ad nyelves csókot a párjának szeretkezés közben, s a jelek szerint nem ártana egy 2 perces, igazán mély csókolózás, mielőtt a „lényegre térünk”. A rendes csók ugyanis jó érzést generáló neurotranszmitterek felszabadulását eredményezi. Növeli a tesztoszteron-szintet is, energiát és libidót emel.

4. A női szexfantáziákban más férfiak is megjelennek

Más férfiakról fantáziálni normális dolog, de ezekből a gondolatokból aztán nem lesz valós félrelépés – viszont sokat segíthetnek eljutni az orgazmushoz. A férfiak számára legyen megnyugtató, hogy ellenben ők az egyedüliek, akik együtt is vannak a nővel.

5. Egyedül szeretnek játszani a szexjátékaikkal

A nők gyakran előveszik titkos szexjátékaikat, hogy örömet szerezzenek maguknak, de 23 százalékuk állítja, hogy azokat inkább elrejtik a párjuk elől – hiába tudjuk, hogy a pasik szeretik nézni, miközben a nők kényeztetik magukat. Érdemes azonban közösen nézegetni egy szexjátékokkal teli oldalt – igencsak izgalmas szeretkezésbe torkollhat.

6. A hölgyek sokszor megjátsszák az orgazmust

Tízből négy nő elismeri, hogy gyakran csak eljátssza, hogy orgazmusa van. Ha ez kiderül, nem konfrontálódni kell vele, hanem megkérdezni, mondja el, mi esik neki igazán jól. A férfi sokkal jobban teszi – és jobban is jár -, ha bátorítja a párját és igyekszik a kedvére tenni sértődés helyett. Vegye rá, hogy maszturbáljon előtte, és közben csókolgassa, érintse meg a mellbimbóját, igyekezzen részt venni az izgatásában. A „mit kéne tennem?” rossz kérdés, fókuszáljon inkább arra, hogy a csikló izgatása közben kérdéseket tegyen fel: gyorsabban vagy lassabban, lágyabban vagy keményebben.

7. A női szexfantáziák egyike a vadság

Tízből hét hölgy szívesen kipróbál valami újat. Számos nő állítja, hogy érdeklik az őrült, vad dolgok, pozíciók, és akár nevetésre ingerlő ötletek. Érdemes leírnia őket és megmutatnia a párjának. Ha egyetértenek valamelyikben, itt az ideje kipróbálni együtt!

8. Lehet, hogy a nő is gyakrabban szeretne szexet

Ne feltételezzük, hogy nincs abban a hangulatban. Tízből hét nő állította a felmérés során, hogy gyakrabban is el tudná képzelni a szeretkezést és több romantikára vágyik. Olyan szexre, amelyik nem „rutinszerű”, akár a házimunka. Sok nő szeretné, ha a párja elcsábítaná és felizgatná. A romantikus és a piszkos beszéd is beválik, attól függ, milyen típusú a hölgy. Az ilyen „előjáték” akár egész nap is eltarthat!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.