Erről árulkodnak az erotikus álmok

Egy nő karjaiban jutsz el a csúcsra éjjeli látomásodban, míg hőn szeretett pasid békésen szunyókál melletted? A legnépszerűbb erotikus álmok képeit és azok mögöttes tartalmát vesszük kíméletlenül górcső alá!

Meglehetősen ziláltan, túlfűtötten ébredtél egy buja álmot követően? Nem kell megijedni, az erotikus álmok – legyen a főszereplőjük, helyszínük és temperamentumuk bármilyen szokatlan is – önmagukban véve természetesnek mondható jelenségek. Megfejtésükhöz azonban, mint mindenálom esetén, mélyebbre kell tekintenünk pusztán a cselekvések sugallta mondanivalónál! Az alábbiakban a legnépszerűbb erotikus álmok részleteit és azok jelentését olvashatod.

Erotikus álmok szereplői

Szex a régi Kedvessel

Megnyugodhatunk, ugyanis a régi partner(ek) felbukkanása kevés esetben utal arra, hogy lelkünk mélyén még mindig vonzónak tartanánk volt szerelmünket. A jelenünkben, és boldog párkapcsolatunkban ily módon megjelenő Kedves, inkább képletes jellegű. Vágyunk az általa nyújtott felszabadult életérzésre, biztonságra vagy az érzelmek teljes megélésére. Boldognak hittpárkapcsolatunk lehet, hogy mégsem olyan boldog!

Egy ágyban az ellenséggel

Álmunkban olyasvalakivel szeretkezni, akivel a való életben soha – még fajfenntartás szempontjából sem, mint utolsó emberpár -, az bizony igen hátborzongató tud lenni! Egy utálatos munkatárssal, szomszéddal vagy a felettessel szeretkezni éjjel, nem titkolni kívánt vonzalomra utal, hanem arra, hogy az illető bizonyos tulajdonságait felettébb irigyeljük. Pl.: a kolléga határtalan bátorságát, aki kockáztatni is képes azért, hogy mindig megkapja, amit akar!

alvás

Sztárral párban

Egy heves együttlét Brad Pittel? Sajnos, nem a közelgő jövő előrevetülését jelképezi az álomkép, hanem egy elismerésre vágyó, sikereket áhító személyiség felkiáltása! „Én is ilyen akarok lenni, ilyen vagy ehhez hasonló karriert kívánok elérni!” Emellett jelképezheti a híres szerető azt is, hogy jelen életeddel nem vagy teljes mértékben elégedett. Újdonságra, életed teljesen más nézőpontban való megvilágítására vágysz, nem olyanra, mint amit jelenleg átélsz!

Az arc nélküli ember

Az álmok gyakran azt kompenzálják furcsának tűnő képeikkel, amiket nem kapunk meg, nem merünk vállalni életünk során. Az idegen személlyel, vagy „arc nélküli” egyénnel – ébredés után csak testének részleteire emlékszünk, arcára egyáltalán – való szertelen szeretkezés annak a jele, hogy valami újdonságra vágyunk, s ily módon próbálunk menekülni a szürke hétköznapokból, a rutintól terhes életmódunktól! Több személlyel való aktus a felelősség, kötelezettségek alóli kibújás jele!

Nemek harca: homo- és biszexualitás

Egy újabb meglepő, ám igen gyakori típusa az erotikus álmok tárházának, ha saját nemünk képviselőjével szeretkezünk álmunk során! Amennyiben párkapcsolatban élünk, úgy az abból hiányzó fontos vonások hiányát vetítjük azonos nemű párunkra, azaz a kedvesség, törődés, és teljes összhang hiánya miatt jelenik meg álmainkban a homoszexualitás! Emellett sugallhatja a korlátok, valamint elnyomás alóli kitörés erősödő vágyát is! Ritkább esetben e szex formájában tör felszínre kíváncsiságunk.

Közönség

Az erotikus álmok képei között gyakorta feltűnhetnek állatok vagy az álmodóval szoros rokonsági kapcsolatban élő személyek, akár szülők is. Jelenlétük az egyén érzelmi világával vannak szoros összefüggésben, nem pedig szexuális vágyakról adnak hírt!

Állatok

Az aktust figyelő macska és kutya, legtöbbször párkapcsolatban élő személyek álmában jelenik meg. A macska a szenvedélyesség, gyengédség szimbóluma, álombéli jelenléte arra utal, hogy párkapcsolatodban partneredtől érzékibb közeledést igényelsz, mint amilyet jelenleg kaphatsz. A kutya a hűséget szimbolizálja, éjjeli látomásban való megjelenésének két jellegzetes formája van: az első, mikor is csóválja a farkát, a második pedig, mikor kivillantja fogait, azaz vicsorog.

Az első kép arra utal, hogy a párkapcsolat a lehető legjobb úton halad, tökéletes a harmónia. Az utóbbi azonban, valószínűleg megcsalásnak a jele. Lehet, hogy mégsem annyira felhőtlen a kapcsolat?!

szex

Szülők

szülők jelenléte közbeni szex, egy múltbéli eseménynek köszönhető. A legtöbb esetben arra lehet következtetni ezekből az álomképekből, hogy egy-egy cselekvés során nem voltunk biztosak abban, hogy szüleink jó szemmel nézik döntésünket. A bizonytalanság, esetleg a később fellépő bűntudat hatására jelenhetnek meg álmainkban szüleink!

Perverziók

Az álomban megjelenő perverz képek, melyeket a valós szex során sosem élünk át, szintén jellemünkre, kívánalmainkra utalhatnak.

Megkötözés

A megkötözés nem mást jelent, mint béklyókat, melyek az életedet nehezítik. A körülmények melyekben élsz, nem épp a legkedvezőbbek számodra, elnyomják személyiséged, önmagad teljes megvalósítását. Szexuális értelemben azonban más értelmet kapnak a kötelek, ekkor ugyanis azt fejezik ki, hogy erőteljesebben akarod megélni szenvedélyeidet!

Ennyit szexelnek a nős férfiak

Forrás: https://napidoktor.hu/index