Érdekes szex tények

Prágába elsősorban a jóféle cseh sör élvezetéért utaznak az emberek. Viszont két kocsma között érdemes lehet beugrani a helyi szex múzeumba, ahol igen érdekes dolgokkal lehet találkozni.

És sok – esetenként kimondottan vicces – adattal gazdagodhatunk a szexualitás történelméből. Addig is, amíg a kedves olvasó eljut ebbe az értékes kulturális intézménybe az Egy Nő kedveskedik 10 olyan szexszel kapcsolatos ténnyel, amit talán nem mindenki ismer.

1. Sárkány ellen sárkányfű
A vibrátort eredetileg gyógykezelési céllal használták a női “hisztéria” kezelésére a XIX. században. A vibrátor-keltette orgazmus segített az orvosoknak “meggyógyítani” a szorongás által kiváltott hisztéria tüneteit.

2. Fogas kérdés

A sperma cinket és kalciumot tartalmaz, melyek segíthetnek megelőzni a fogszuvasodást.

3. A mosoly a legjobb cégér

Mára ikonikussá vált a Rabbit nevű vibrátor, mely két dologról híres: kiváló eredményeiről az orgazmus elérésében és a rajta díszelgő szmájli-ról. Ez a mosolygós arcocska a konzervatív japán vásárlási szokások miatt került a kis huncutra. Mint kiderült, a távol-keleti vásárlók nem értékelték az olyan szex-játékszereket, amik túlságosan hasonlítottak a hímvesszőre

4. Óvakodj a törpétől!

Az átlagos pénisz erekció közben 12-15 cm hosszú, míg ernyedt állapotban 7-8 cm.

5. Sajna, de való

Nem vicces ugyan, de tény, hogy az Amerikai Pszichiátriai Társaság 1973-ig mentális betegségként tartotta számon a homoszexualitást.

6. Nem ígérhetek mást csak vért, verítéket és könnyeket…

Az Egyesült Államok kormánya napjainkban a harcoló katonák támogatására felhívó csetreszekkel önti el a piacot. Ugyanakkor a Második Világháború idején kiadott brosúrák és videók egy része egészen más üzenetet hordozott a harcoló hősök számára: “Ne feledd – Jobb ha felteszed, mielőtt beteszed.” Ennek oka, hogy a háború végeztével rengeteg katona érkezett haza szexuális eredetű betegségekkel, melyeknek kikúrálása sok-sok millió akkori dollárba került az államnak.

7. És egy, és kettő, és egy, és kettő…

Utálod a konditermet? Fél óra aktív szex nagyjából 200 kalóriát éget el.

8. Ápol és eltakar
A legjobban Dita Von Tesse művésznő által képviselt burlesque műfaj erotikus ruhadarabjai rendkívül izgatóak, annak ellenére, hogy eredetileg egészen más célt szolgáltak. A ruházat alsó része egyfajta “szemérem paróka” funkciót töltött be a XV. század prostituáltjainál, mert kiválóan alkalmas volt a tetvek és a szifilisz árulkodó jegyeinek eltüntetésében.

9. Úgy megfojtanám…
Hong Kong-ban a félrelépő férjeknek nem csak jelentős asszonytartással kell számolniuk, ugyanis a megcsalt feleségnek jogában áll megölni hűtlen házastársát, viszont csakis puszta kézzel.

10. Scarlett O’Hara bánata
A néha elképesztő törvényekre, amiket az USA tagállamaiban hoznak, remek példa, hogy mind Alabama mind Mississippi megtiltotta a szexuális játékszerek árusítását.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.