Ekkor színleli egy nő az orgazmust

A legtöbb férfi találkozott már ezzel a jelenséggel, mivel elég gyakori. Viszont talán ennél is többször fordulhatott elő az, hogy a férfinak fel sem tűnt, hogy az orránál fogva vezetik. Egyes nők akár évekig képesek színlelni az orgazmust.

De egyáltalán miért érzik úgy, hogy színlelniük kell? Egyáltalán hogyan lehet kiszúrni, mikor hamis a kéjmámor?

Miért színlelnek a nők?

Csúnyán hangzik, de főleg azért, mert megtehetik. A színlelés egy opció akkor, amikor nincs kedvük hozzá, de mégis belemennek az együttlétbe és szeretnék, ha mihamarabb vége lenne. Másrészt sokuk nem akarja a kedvesük tudtára adni, hogy nem élvezik, amit a partnerük csinál. Tartanak attól, hogy megbántják a partnerüket, miközben talán szégyellik is magukat, amiért „gond” van velük – számol be a Bien.

Sokakban megfelelési kényszerként van jelen, hogy muszáj elélvezniük (legalábbis úgy tenniük) mert így lesz boldog és elégedett a partner. Ha nincs orgazmus, nincs boldogság és nem jó a kapcsolat – szerintük.

A kapcsolat elején gyakran előfordul a színlelés, amikor a két fél még ismerkedik. Még nem olyan erős a testi vagy éppen a lelki kötelék, és a nők nehezebben tudják elengedni magukat. Olyankor kegyes hazugságként inkább megjátsszák magukat, nehogy a férfi levegye: egyelőre még nem működik a szex.

Persze olyan esetek is vannak, mikor a férfi éretlen vagy éppenséggel önző és nem figyel oda arra, hogy a párja is élvezze az együttlétet. Túl hamar végez vagy nem csinál semmi olyat, amely kicsit is jó érzés lenne a nő számára.

szex, szerelem

Fotó: 123rf.com

Természetesen a színlelés senkinek sem jó. Egyrészt nem túl szép dolog hazudni a partnerünknek és port hinteni a szemébe, sőt, akár teljesen félrevezetni, mert azt hiheti, ő a lepedők császára. Másfelől akár fizikai, akár lelki akadálya legyen az orgazmusnak, a színlelés nem fogja megoldani a problémát – csak az őszinteség, a kitárulkozás. A férfi is csak azon tud változtatni, amiről tud. Éppen ezért jobb lesz mindenkinek, ha tiszta lapokkal játszunk.

A következő jelek a pasik segítségére lehetnek, hogy kiszúrják, ha a kedvesük csak színészkedik.

Nem tapasztalsz összehúzódásokat

Alapból, ha egy nő készül elmenni, megfeszül, esetleg remeg a teste, de legalábbis csípőtől lefelé biztosan. Az orgazmust általában ritmikus és egyúttal akaratlan medencetáji és hüvelyi összehúzódások kísérik, amelyektől kicsit olyan érzésed lehet, mintha satuban lenne a péniszed.

Sőt, ha épp a lába között dolgozol és a csikló eltűnik, az atombiztos jele annak, hogy közel a tűzijáték. Na már most, ha ő azt mondta, már elment vagy mindjárt elmegy, de éppenséggel ugyanolyan, mint az elején és semmiféle összehúzódást, feszülést nem érzel, akkor meglehet, hogy csak megjátszotta magát vagy épp arra készül.

A folytatáésrt KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így lehet gyorsabb az orgazmus

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.