Csókkatasztrófák és kezelésük

A csók az egyik legizgalmasabb első lépés egy párkapcsolatban: intimitást, bizalmat és kölcsönös érzelmeket takar. Létezik azonban néhány olyan dolog, ami egyszerűen megöli a romantikát, és bekövetkeznek a csókkatasztrófák.

Mit kerülj el?

– A szájszag egyszerűen kiábrándító, bármennyire jól is nézel ki, ha csók közben kellemetlen szagot érez a párod, egyszerűen el is búcsúzhatsz. Moss fogat rendszeresen, és használj szájvizet, rágót, mentolos cukrot.

– A herpesz egyszerűen több mint katasztrófa! Ha bármelyikőtökön megjelenne, tilos csókolózni néhány napig, hiszen ez fertőz. A herpesz-tapasz jó átmeneti megoldás, így kevésbé lesz kellemetlen a látvány.

– A cigi egyszerűen borzalmas. Ha a párod füstölög, próbáld meg leszoktatni, mondd meg, hogy dohányossal csókolózni olyan, mint egy hamutálat nyalogatni!

– A túl nyálas és túl gyors csók szintén kiábrándító lehet – ha túl gyors vagy, azt se fogja tudni, hol van a nyelve, törülközőt pedig nem nagyon vihet magával a párod… Felejtsd el, vegyél kicsit vissza magadból!

– Ne legyél te a harapósabb, a fogaiddal nagyon vigyázz – egy-két finom harapás még belefér, de marcangolni nem szabad.

Ha rosszul csókol

Kínos lehet, ha összejössz a rég áhított kedvessel, és az egyetlen probléma az, hogy rosszul csókol. Ne bánkódj, egy kis rávezetéssel simán csókkirály lehet belőle. A varázsmondatod a „Megmutathatom, mitől indulok be úgy igazán?…. Ha így csókolsz…”

Taníts, mutass, magyarázz, így meg lesz az esélyed arra, hogy a számodra tökéletes csókot kapod, de vigyázz, közben ne bántsd meg vagy rombold az egóját! Legyél ügyes és fel sem fog tűnni neki, hogy miben mesterkedsz – ad tippeket a KamaszPanasz.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.