Anális szex: 5 tipp az előjátékhoz

Avagy hogyan lehet jól bemelegíteni?

Aki már gondolt anális szexre, vagy művelte is, tisztában van azzal, hogy ebben az esetben a dolgokat nem szabad elsietni. Lassan kell „felépíteni”, hogy élvezetes is legyen. Lássunk hozzá néhány tippet!

Az emberek különbözőek, s nincs ez másként az anális szexet illetően sem. A nők jó része állítja, hogy nem élvezi az anális behatolást, s ennek sok esetben meglehet az oka. Ugyanakkor érdemes kiemelni, hogy akárcsak a „normális” szex esetén, az anális közösülésnél is létezik előjáték, amelynek fontosságát nem szabad elfelejteni. Természetes, hogy a hüvelyben jelen van az a nedvesség, amely lényeges a behatoláshoz, a végbélben pedig nincs. Ráadásul a fenékben feszesek az izmok s nincsenek szexre tervezve. Lássuk, milyen előjátékokkal élhetünk az anális szex előtt, amelyek sokkal egyszerűbbé és élvezhetőbbé teszik ezt a közösülést.

Fotó: 123rf.com

1. Ne feledjük használni a síkosítót

Az anális szex esetében a síkosító általi nedvesség abszolút szükséges, az előjátéktól kezdve. Az anális előjáték ugyanúgy fontos, mint a normál szeretkezés előtti. Az izgalom kell a behatoláshoz (fizikai, mentális és érzelmi szempontból is), lehetővé teszi az élvezetet és segít megelőzni a fájdalmat vagy sérülést. A nedvesség képez határt, amely megelőzi ezeket, s nem lehet belőle eleget használni. Az anális szexhez a szilikon síkosító a legjobb, mivel hosszabban kitart, mint a víz alapúak. Egyetlen probléma, hogy ez a termék a szilikon szexjátékokat rongálhatja. Érdemes a szilikon-víz hibridet kipróbálni.

2. Kezdjünk kisebb szexjátékokka

Ahhoz, hogy az anális szexhez előkészítsük a hátsónkat, kisebb szexjátékokkal érdemes kezdeni, ugyanis egy nagyobb kellemetlen lehet. Ha hozzászoktattuk magunkat ezekhez, jöhetnek a nagyobbak. Fontos egyébként kifejezetten erre a célra árusított szexjátékokat venni, mert ezeknél nem áll fenn a veszélye annak, hogy „eltűnnek” a végbélben.

3. Nézzünk anális pornót

Bár nem mindig ábrázolja megfelelően az anális szexet, inspirációt adhat és ötleteket a különféle szexpozíciókhoz, melyekre korábban nem gondoltunk.

Fotó: 123rf.com

4. Lassítsunk le mindent

Az anális szexhez óvatosan kell közelíteni. A pár mindkét tagjának kényelmesen kell éreznie magát a szituációban, kezeljük úgy a dolgot, mint egy lassan felépülő szimfóniát. Az izmok lazításához használjuk a szexjátékot vagy az ujjunkat és gyengéden masszírozzuk az ánuszt. Csak lassan haladjunk előre. A férfinak mindig fontos figyelnie a nő reakcióját és megbeszélni, mi esik jól és mi nem. Az egyszerű előjáték technikák közé tartozik az óra járásával megegyező vagy ellentétes körözés az ánuszban, lefelé és felfelé. Ha jól csináljuk, az anális szex előjáték nem fájdalmas – ha mégis, akkor vegyünk vissza a tempóból és ujjal próbálkozzunk. Az ujjazás az anális szexnél is kellemes tud lenni és segít a relaxációban.

5. Kommunikáljunk!

Az anális szex kezdetekor és folyamán is fontos a két fél közti kommunikáció. Gyakori félreértés, hogy a férfi irányít mindent – nem ez a helyzet. A ritmust és az intenzitást is együttesen kell meghatározni. Nem kell arra törekedni sem, hogy azonnal nagyon ügyesek legyünk, hiszen bele kell jönni.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Laci

    Szexjátékszerrel (dildókkal) már próbáltam, élvezetes, nagyon szeretném már kipróbálni igazi fallosszal is.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.