Amit mindig tudni akartál a túlsúlyos szexről

Számos tévhit kering arról, miként is szeretkezhetnek a nagyobb testsúllyal rendelkező emberek – különösen, ha egyikük átlagos alkat, a másikuk duci. A szex azonban így is tökéletesen élvezhető. Lássuk, hogyan.

Ha meglátnak egy külsőre, látszólag össze nem illő párt, ahol a fiú vékony, a lány dundi, vagy éppen fordítva, sokan elcsodálkoznak magukban. Mi több, megpróbálják elképzelni, hogyan működhet a szex közöttük jól. Két túlsúlyos ember esetében szintén felmerülhetnek kérdések, hiszen tény, hogy a pluszkilók megnehezíthetnek mindennapi dolgokat.

Valóban számos dundi hölgyet aggaszt a téma, főleg azt, aki nála soványabb partnerrel szeretne együtt lenni: hogyan működhet ez megfelelően? Hiszen két teljesen különböző testnek kellene egyesülnie kényelmesen. Ha pedig belekerülnek olyan kapcsolatba, ahol a párjuk vékonyabb náluk, gyakran nem is tudják elengedni magukat szex közben a szégyenérzet miatt.

A legnagyobb probléma: felülkerekedni azon, hogy „vajon a partnerem tudja-e, mennyivel kövérebb vagyok nála?” Természetesen tudja, sőt: szeretne velünk szeretkezni!

Sokszor előfordul, hogy csak bizonyos pozíciókban hajlandó szerelmeskedni, aki takargatni szeretné egyes testrészeit – mert azokban ezt könnyebben megteheti. Vagy eloltatja a villanyt…

Ám ettől még nem változik sokat a helyzet. A nő kevésbé érzi magát szexisnek, kívánatosnak. Ráadásul a partner sem érti a helyzetet, aki szeretné meztelenül látni kívánatos párját. A hölgy nehezen tudja elfogadni, hogy igenis jó vele a szex és a kedvese így is élvezi – no és persze tudatában van annak, hogy ő hogyan néz ki.

Nem könnyű, de meg kell tanulni jól és szexisnek érezni magunkat – úgy, ahogy vagyunk. Így a szex élvezetével sem lesz gondunk. Mellesleg ez nemcsak a dundikra igaz, hanem mindenkire…

tulsuly

Hogyan kezdjünk hozzá?

Először is szerezzünk be néhány nagy, kemény párnát. A párnák a túlsúlyos hölgyek jó barátai szex közben! Kemény, de ruganyos felületre is szükség lesz, amelyen biztonságban érezhetjük magunkat. A megfelelő matrac ezért igen fontos, kényelmesen el lehessen rajta helyezkedni.

Ne hiányozzon az ágy mellől a vízbázisú síkosító sem, a biztonság kedvéért. Ugyanis éppen az ellenkezője igaz annak, hogy a dundi nőknek „nagy a vaginája”: nehezebb lehet a behatolás, különösen, ha nem megfelelő a nedvesség. Ennek oka, hogy több az „anyag” a hüvely körül, a szeméremdombon és a szeméremajkakon, meglehetősen trükkös helyzetet hozva létre. Ha nem elég nedves a hüvely, ellenállás tapasztalható. A kellő nedvesség mellett fontos a vagina „szabaddá tétele” a méretesebb szeméremajkak között.

Nem minden pozíció megfelelő

Természetes, hogy egy túlsúlyos embernek nem mindegyik szexpóz megfelelő és ez így van rendjén. Számos pozíció jelent kihívást még a vékonyabbak számára is, kivéve, ha tornász az illető…

Ide sorolhatók a gravitációt meghazudtoló pózok, vagy a kanálszerű összefonódás is, hiszen a hölgy feneke egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy ebben a helyzetben megfelelően behatolhasson a férfi.

A párnák szerepe azért is fontos, hogy egyes pózokat kisegíthessenek. Persze együtt kell működni a partnerrel és kommunikálni, mit hogyan csináljunk. Igen: szükség lesz arra is, hogy beszéljünk a súlyfeleslegről, különböző helyzeteket próbáljunk ki s ezek során elfogadjuk, hogy melyek működőképesek és melyek nem.

A humor, mint mindig, itt is nagyon sokat segíthet. Remélhetőleg egy szerető, kommunikatív partnerünk van, aki előtt nem kell szégyenkeznünk és nyitott arra, hogy újabb és újabb dolgokat próbáljunk ki. Ha ugyanis a férfi együttműködő és türelmes, nem kérdés, hogy a tökéletes pozíciók hamar meglesznek!

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy a párunk nem ilyen, az már egészen más helyzet. Ebben az esetben jobb azt az embert elkerülni, röviden és egyszerűen. Mielőtt meggondolatlanul kárt tesz a lelkünkben.

szex1

A legjobb dundi szex pozíciók

1.Misszionárius póz

Attól függetlenül, hogy ki milyen testsúlyú, a misszionárius póz mindkét fél számára ideális lehet. Nem jelent megterhelő kihívást. A nagy has és a vastag combok nem állnak útjába. Még egyszerűbb, ha teszünk a hát vagy közvetlenül a fenék alá a párnát, vagy felemeljük a térdeket és a lábakat a mellkas felé húzzuk. Ezekben a helyzetekben könnyebbé válik a mély behatolás is, sőt, még a férfi fenekét is könnyebben meg lehet ragadni!

2.Felül lenni

Sok dundi hölgy fél attól, hogy partnerét „összetöri”, sőt, „megfojtja”, ha felülre kerül szex közben. Nyugodtan meg lehet lovagolni a férfit, nem fogunk benne kárt tenni. De itt is érdemes tudni egy-két trükköt: a felesleges zsírt igazítsuk el, amíg kényelmesen nem érezzük magunkat. A hasat és a combokat is fontos „megigazítani”, hogy valóban ne „nyeljék el” a kisebb partnert és komfortos legyen a pozíció.

Másodszor, érdemes egy párnát tenni a partner feneke alá, így magasabbra helyezzük őt. Ezzel megkönnyítjük, hogy valóban mély lehessen a behatolás. Ne teljesen egyenesen üljünk, hanem támaszkodjunk meg a kezünkkel az ágyon, így a testsúlyt is egyenletesebben „eloszlatjuk”.

Tény, hogy fizikailag fárasztó és kényelmetlen is lehet ez a póz – ha úgy érezzük, elfáradtunk, maradjunk a pozícióban és hagyjuk, hogy a partner alulról „befejezze” a munkát! Jó kis kompromisszum! Egyébként a nagy fenék még segít is abban, hogy gyorsabban haladjon előre a szex!

szex2

3.Kutya póz

A kutya póz az egyik legkedveltebb a túlsúlyosak körében – rengeteg helyet biztosít a partner számára, ráadásul a has sincs útban. Egy igen méretes fenéknél azért ez a pozíció is rejthet kihívásokat. Van azonban megoldás – a kicsit módosított kutyapóz, melyben a fejünk lejjebbre kerül, mint a fenék magassága.

A módosítást elérhetjük úgy is, ha beteszünk egy párnát a hasunk alá, ahol a fenék kezdődik – megemeljük a hátsó felünket, a behatolást jelentősen megkönnyítve. Nagyon kényelmes, melegen ajánlott pozíció!

Amint látjuk tehát, van néhány póz, amely kifejezetten javasolt dundiknak és tökéletesen élvezhető. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell tovább kísérletezni, de kezdésnek kiválóan megteszik…

Forrás: Tóth Eszter - napidoktor.hu