Akik sosem kérik meg a kezed!

Íme a pasi-típusok, akiktől ne várd, hogy elvesznek feleségül. Most megtudhatod, hogy a te párod közéjük tartozik-e.

A pasid a fák védelme érdekében fölöslegesnek tartja annak a papírnak a kiállítását, ami hivatalosan is házastársaknak nyilvánít Titeket? Vagy amint házasságról áradozol, Párod lázas betegként nyomja az ágyat hetekig? Az ilyen és ehhez hasonló jelek pusztán egyetlen dologra engednek következtetni, méghozzá arra, hogy Kedvesed házasság-kerülő!

Lássuk, milyen is az, mikor életünk két legfőbb (és legbonyolultabb!) vágyálmát nem említhetjük egy lapon, e kettő pedig: a férfiak és a házasság!

1. típus: Papírgyártást ellenző favágó!

Hogyan is kell értelmezni a ‘papírgyártást ellenző favágó’ jelzőt? Ez nagyon egyszerű, hisz e munkás úgy végzi a munkáját, úgy éli mindennapjait, hogy élvezi azt, de a papír sorozatos gyártását teljes mértékben ellenzi! Ha mégsem lenne egyértelmű, íme egy kis magyarázat:

A párkapcsolatot és minden velejáróját tökéletesen élvezi ez a férfi. Több éve együtt, tűzön-vízen át, összeköltözés, gyermek-projekt, de egy papírral a kezében és karikagyűrűvel az ujján már nem fogod látni, mert az már sok(k) lenne számára! Megálljt parancsol a közösködésnek a lánykérés előtt!

Ennek oka számos dolog lehet a régmúlt sérelmei miatt egészen egy modernkori felfogásig szinte bármi. Az azonban talán ettől is fontosabb, hogy ha a csodával határos módon mégis megkérné a kezed a Párod, akkor érd be egy romantikát nélkülöző, röpke eseménnyel, és még egy ettől is kisebb horderejű „lakodalommal”, mielőtt végképp meggondolná magát!

házasság1

2. típus: Pató Pál után szabadon!

E típusról talán már mindenki hallott. Az élet bármely területén elénk sodorhat egy Pató Pál urat a sors, de talán az egyik legrosszabb eset, ha a párkapcsolatunkat érinti a „ráérünk arra még” gondolkodásmóddal felvértezett uraság!

A halogató fél mindent, ami számára szükségszerű, azonnal megold, de egy valamire sosincs ideje, ereje, anyagi háttere, stabilitása … ez pedig mindig ugyanaz az egy momentum: a házasság! Rendkívül sokféle indokot képes felsorolni, és az esetek többségében bizony nehezen kezdhetőek ki ezek valamelyike is! Egyetlen ellenérv használható fel személye ellen, méghozzá a Pató Pál úri viselkedése!

A megoldást az jelentheti, ha kipuhatolod, miért nem akar házasodni! Valóban tovább élhet a szerelem házasságkötés nélkül is, de ehhez biztosítanod kell magad számára azt a tényt, hogy a házasság halogatása nem ellened, hanem eme fura intézmény ellen szól!

3. típus: A hónap dolgozója!

E férfiak ismertetőjegye az öltöny, óvódás korukban pedig valószínűleg egy sportkocsi lehetett a jelük! A karrier építésénél már csak a karrier építése a fontosabb.

Gyakran érezheted úgy, hogy életében pusztán egy kellék vagy, ami fenntartja a „tökéletes üzletember” képét, hiszen nincs olyan sikeres férfi, aki mögött ne állna egy hűséges szerető! Szerelmesek vagytok, de a legnagyobb szerelme Párodnak mindig is a munka marad, de legalábbis hosszú éveken át, míg kapcsolatotok el nem éri azt a pontot, mikor megkérdőjeleződik hasznossága!

A házasság nem létezik gyermekek nélkül, a gyermekneveléshez pedig biztos egzisztenciára van szükség, melyen Párod fáradhatatlanul dolgozik, hosszas időkön át! Megtörhetetlennek minősülő indok, miért nem vesz el!

A valódi, mögöttes indokra fényt deríteni mindennél nehezebb, pusztán a munka szeretete, a siker-pénz-csillogás iránti vágy, de akár neveltetésbéli okok is nehezíthetik a lánykérés létrejöttét!

házasság2

4. típus: Statisztikus!

A statisztikus férfiak roppant jól tudnak védekezni a házasság intézményét érintő kérdésekkel kapcsolatosan, persze nem szentelt vízzel és fokhagymával, hanem adatokkal! Olyan évekre visszamenő statisztikai adathalmaz van elméjükben, mely tökéletesen maga alá ássa, a Te érzelmekre épülő indokaidat!

A lánykéréseket, a házasságok számát, majd az ezt követő válásokat, bírósági pereket szinte kisilabizálhatatlan függvényként ábrázolja számodra, mindösszesen két perc alatt! Az esélytelenek nyugalmával indulj, ha megpróbálod rávenni, hogy egy menyegző kíséretében mondjátok ki a boldogító Igen-t!

Az okok között szerepelhet az elkötelezettségtől való félelem, holmi babona, családi problémák, régebbi szerelmi kudarcok! Talán az idő és a szerencsésen alakuló házasságok megismerése segíthet leküzdeni Párod és a házasság közötti hatalmas viszályt!

Bár nem minden férfi ódzkodik a házasságtól, a lánykéréstől, de sokuknak le kell küzdeniük elveiket annak érdekében, hogy továbbra is boldog párkapcsolatban élhessenek mellettetek! Legyetek türelmes társaik a hétköznapokban, és várjátok reménnyel telve, hogy egy nap bizony meglep Párotok egy karikagyűrűvel.

Forrás: https://napidoktor.hu/