A szőrös férfiakra buknak a nők

A legtöbb nő (41 %) a borotválatlanokra szavaz, és az sem baj, ha enyhén ellenszenves a kiszemelt hím.

Egy új felmérés szerint nem mindegyik nő vágyik a címlapok borotvált izomagyú macsóira, inkább olyat keresnek, aki nem annyira tökéletes.  Nem ajánlatos túl gyakran felkeresni a kozmetikust sem egy kis mellkasgyantáért, mivel a szőrös mell a nők harmadik legnagyobb vágyálma.

Ezt követik a könyvmolyok, és azok a férfiak, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket, és elpityeredni egy érzelgős filmen. A többi titkos álom közt szerepel az őszes halánték, a szemüveg és a sportcsapatok iránti rajongás.

A felmérést végző www.onepoll.com szóvivője elmondta a Mail Online-nak (Egyesült Királyság), hogy a nők csaknem ötöde sose vallaná be mások előtt, mit talál igazán vonzónak egy férfiban. Helyette inkább azt mondják, amit társadalmilag várnak el tőlük: a teremtés koronája legyen izmos, férfias és frissen borotvált.

ferfi2

“Az eredmények azonban igazolják, hogy titokban a nők teljesen másról ábrándoznak. Tényleg kedvelik az érzékeny lelkű férfiakat, illetve a kissé túlsúlyosakat – mondta a szóvivő.

A felmérés azt is kimutatta, hogy a nők 91 %-a olyan férfit választana, aki rendelkezik 1-2 hibával, nem igazán tökéletes. A 2 500 megkérdezett nő csaknem kétharmada inkább a szőrösebbekre szavaz, míg 56 % a borostára bukik, jelentette a Daily Mail. 58 % olyan párt szeretne, aki nem nézi, mi kerül a tányérjára, és nem aggódik a súlya miatt.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.