A levendula kiüti a pasikat?

Ha egy új parfümhöz jutunk, örömmel fújjuk magunkra és bódulunk el magunk is kellemes illatától. De tudjuk, hogyan kell célirányosan használni?

Amikor parfümöt vásárolunk, nemcsak azt kell jól eltalálnunk, milyen illat áll jól nekünk – a Cosmopolitan felmérése szerint a férfiaknak is vannak kedveltebb illataik, amelyekre igazán "buknak". Hogyan tegyük magunkat parfümünkkel valóságos mágnessé?

Tudományos adatok bizonyítják, hogy bizonyos illatok garantálják sikerünket egy randin. Olyan parfümre van szükségünk, amely személyiségünkhöz illik, emellett pedig valósággal őrületbe kergeti a férfinépet.

Szakértők szerint a levendula és a sütőtök illat variációi vonzzák leginkább a férfiakat – kényelmesen érzik magukat ilyen illatfelhőben és kellően ellazultnak. Spricceljünk egy keveset magunkra azokból a parfümökből, melyek ezt a két illatot ötvözik. A siker garantált!

Arra is fordítsunk fokozott figyelmet, hová kerül a parfüm. Ne hagyjuk ki testünk legillatozóbb pontjait, így a nyakat, a kulccsontot, a fülcimpát, az áll alatti részt. A könyökhajlatba és a csuklóra is érdemes parfümöt fújni!

levendula_katt11

Egy kis mennyiség mindenhová elég. A golyós megoldások megkönnyítik a dolgunkat és a pontosabb "célzást", a fújós parfümök hatása azonban általában árnyaltabb és hatékonyabb. Annak ellenére, hogy a férfiak szaglása kevésbé kifinomult, ezek az illatok megbabonázzák őket. A vanília illat ugyancsak nyerő!

Ne feledjük a megfelelő frizurát kiválasztani a randira, amely tökéletes kiegészítője lehet a megjelenésünknek. Keressünk a hajparfümöket, amelyekkel szintén nagy sikert érhetünk el!

Egy kis mennyiség hajra spriccelése ebből is elegendő a lehengerlő hatáshoz. A férfiak szeretik a haj illatát, a frissen mosottét különösen, amelyből még egy kissé a samponillat is kiérződik.

Mielőtt randira indulunk, ne feledkezzünk el a fontos pontokról! A tarkó és a nyak parfümözése azért fontos, mert itt a pulzus intenzív, és az illat finoman szétterjed az egész testen.

Kerüljön fel a parfüm a lényeges pontokra, majd következhet az öltözködés. Végül fújjunk egy kicsit a levegőbe parfümünkből, és lassan sétáljunk keresztül a "ködön". Igazi varázslat!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.