9 kínos dolog, ami szex közben megesik

Egy pukkanó hang, amelyet szellentésnek is lehet hallani, nedves foltok az ágyneműn, izzadás és izomláz – csak néhány a kínosnak tűnő dolgok közül, melyeket szex közben átél mindenki, mégsem beszél róla. Mert azt gondolja, ciki.

Talán úgy hisszük, ez csak velünk fordulhat elő? Tévedünk – mindenkivel megtörténnek ezek a „szexbakik”, csak nem kerülnek szóba, mert ahhoz kínosnak tartjuk őket.

De mik azok a történések, melyeket nehezen tolerálunk és azt kívánjuk, bárcsak ne lett volna ilyen? Legszívesebben a föld alá süllyednénk? Nem kell – mivel ez hozzátartozik az élethez… Nedvek és hangok nélkül szex sincsen.

1.Upsz! Mi volt ez a zaj?

Ha levegő maradt a hüvelyben, akkor a pénisz kihúzása után ez a levegő kiszabadul és hangot ad – de csak akkor jelentkezik, ha jól csináltuk a szexet. A lökések és a pozícióváltás is eredményezheti, ám valljuk be, a kielégítő végeredmény mellett elenyésző a távozó levegő – ami nem szellentés! – jelentősége!

2.Az a nedves folt…

A szeretkezés után gyakran éktelenkedik az ágyneműn nedves folt – első reakciónk, hogy gyorsan betakarjuk az ágyneművel. Nos, ez akkor is előfordul, hiába próbáljuk eltüntetni.

jó szex3

3.Mióta tekinthető a szex sportnak?

Viccesnek tűnhet, de szex közben ugyanúgy beszerezhetünk sérüléseket, mint ha mondjuk sport közben megerőltettük magunkat: izomlázunk lesz, feszülnek a tagjaink, másnap észrevesszük, hogy véraláfutásos a térdünk, sőt, még az is lehet, hogy beütöttük a fejünket valahová…

4.Mintha külön világban lennénk, amikor pozíciót kell váltani…

A fennálló zavart általában csak efféle mondatokkal lehet elkerülni: „Ó, szóval arra gondoltál? Oké…”

5.Ott alul kifejezetten száraznak érezzük magunkat

Előfordul, hogy már úgy érezzük, nyugodtan belevághatunk az aktusba, majd egyszercsak rájövünk, hogy mégsem. Nincs ezzel baj, csak ne próbáljunk meg síkosító nélkül szeretkezni, mert az nem lesz valami jó élmény. Sőt, kifejezetten fájdalmas lehet.

6.Mi a fenét mondtam?

Tökjó, ha arra kér minket a pasink, hogy beszéljünk csúnyán szex közben – valóban fel tudja dobni a hangulatot! Csak az a baj, hogy nem mindenki képes lazán bedobni egy-két izgató, csúnya mondatot. Szóval, nem lehet mindenki jó ebben!

meddoseg

7.Bepisilhetünk szex közben?

Igen, ez megtörténhet. A szervezet normális reakciója – ha valakinek érzékeny a húgyhólyagja. Előfordulhat, amikor a pénisz (vagy esetleg valamilyen szexuális játékszer) behatol a hüvelybe. Akkor is esélyes, ha nagyon intenzív az orgazmus – és izom-összehúzódások történnek. Mit tehetünk ellene? Annyit, hogy szex előtt biztosan kimegyünk pisilni!

8.Eszünkbe jut szex közben az exünk…

Mindenkivel előfordul. Nem kell bepánikolni emiatt.

9.A bevásárlólista jár a fejünkben, miközben a pasi igyekszik kielégíteni…

Ennek a jelenségnek a neve „multitasking”, azaz figyelemmegosztás – de azért élvezzük a szexet is!!!

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.