8 meglepő szexstatisztika!

Ha nem is a szó szoros értelmében véve, de most betekinthetsz mások hálószobájába, és megtudhatod, ők is úgy élvezkednek-e, ahogy te csinálod!

1. Szüzesség

Nagy átlagban a férfiak 16 éves, míg a nők 17 éves koruk körül élnek először szexuális életet, veszítik el a szüzességüket. Fény derült arra is, hogy az öröklött tényezők – lobbanékonyság, visszahúzódás, stb. -, valamint a szerzett viselkedési minták és a szocializáció minősége is befolyásolhatja ilyen-olyan irányban az időpontot.

2. Falánkság

Átlagosan egyáltalán nem a szexuális trófeák gyűjtése a jellemző: a nők 20-59 éves koruk között 4, míg a férfiak 7 szexpartnert visznek ágyba.

3. Barát vagy hálótárs?

Felmérések szerint az egyetemi diákok kétharmada az ismeretségre, illetve az elköteleződés mellőzésének lehetőségére hivatkozva kifejezetten előnyösnek, jól működőnek tartja a baráti szexet.

4. Közös hálószoba

A házastársak legalább 10%-a többnyire külön alszik párjától, ami első hallásra meghökkentőnek tűnhet, de úgy látszik, mégsem olyan ritka jelenség, mint ahogy hihetnénk. Az évek múlásával egyre több pár hajtja külön szobában álomra a fejét.

lelkibeteg4

5. Hüvelyi orgazmus

A nők alig egyharmadának van hüvelyi orgazmusa, a többiek pusztán vaginálisan, a klitorisz ingerlése nélkül képtelenek eljutni a csúcsra, vagy ami még ennél is rosszabb: egyáltalán nem élik át a gyönyört.

6. Méret

Megnyugtathatjuk a férfiakat, hogy a hímvessző mérete egyáltalán nem befolyásolja az örömszerzés fokát! Sokkal inkább az odafigyelés, a szexuális kulturáltság fokozhatja annak kimenetelét!

7. Potenciazavar

A 40 éves férfiak 5%-a, 65 évesek 15-25%-a szenved potenciazavarban. Ha ez a probléma netán a ti hálószobátokban is felüti a fejét, ne szégyelljetek segítséget kérni, a helyzet egyáltalán nem reménytelen, a gyakori kudarcélmény azonban komoly gondokat okozhat mindkét fél lelkében, és a kapcsolatban is!

8. Szexuális úton terjedő betegségek

A legjobb védekezés a kondom használata, ám tudni kell, hogy sajnos az sem küszöböli ki az összes támadást: például, az emberek legalább fele valamilyen módon, a nyálkahártyákon keresztül fertőződik a HPV-vírussal, amely a tünetmentességtől, egészen a komolyabb betegségek megjelenésével mutatkozhat.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.