7 jel, hogy a párunk nem szerelmes belénk

Érdemes odafigyelni a viselkedésére!

Lesújtó érzés rádöbbenni arra, hogy a kedvesünk nem úgy érez irántunk, mint mi iránta. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, érdemes átgondolni a jeleket, melyek árulkodnak arról, hogy a párunk nem szerelmes belénk – és cselekedni.

Ami az elején még nem feltétlenül látszik és érződik, a kapcsolat előrehaladtával nyilvánvalóvá válhat. Annak, hogy mi jobban rajongunk a kedvesünkért, mint fordítva, vannak jelei. Honnan tudhatjuk, hogy nem szerelmes belénk a párunk és jobb lenne ezt a kapcsolatot szögre akasztani?

1. Kedvesünk nem mutat különösebb érdeklődést életünk különböző területei iránt

Azaz, nem igyekszik jobban megismerni minket, nem érdekelt abban, hogy közelebb kerüljön hozzánk és igazán meghitt kapcsolatot építsen. Nem mélyed bele a személyiségünkbe, nem érdekli igazán a karakter, akivel jár. Vagyis, a párunk nem szerelmes belénk.

2. Kapcsolatunk nem tűnik valóban kapcsolatnak

Sokkal inkább olyan a viszony jellege, mintha két különálló egyéniség egymás mellett élne, és nem együtt.

3. Partnerünk nagyon kritikus a viselkedésünkkel kapcsolatban

Ha kedvesünket állandóan bosszantja valami, ha a nem ideális körülmények miatt gyakran panaszt emel, az is arról árulkodik, hogy a párunk nem szerelmes. Valami nem tetszik neki, ezért kritizál minket, meg akar változtatni, lehetőleg olyanná tenne, amilyen társat valójában szeretne.

4. Az egyetlen időszak, amikor valóban egymásra hangolódunk, a szex

A szeretkezés párkapcsolatban nagyon jó tud lenni, ugyanakkor, ha a szex az egyetlen dolog, ami összeköt minket és meghitt hangulatot teremt köztünk, gyanakodhatunk, hogy a párunk nem szerelmes belénk.

5. Partnerünk nem tervezget

Ha a kedvesünk látványosan nem tervez semmit a kapcsolatunkkal, vagyis az egész úgy működik, mintha csupán két ember átmenti megegyezése lenne, hogy együtt töltenek egy kis időt, az cseppet sem jó jel.

6. Alulértékeltnek érezzük magunkat és el nem fogadottnak a kapcsolatban

Ez tipikus jele annak, hogy a párunk nem szerelmes belénk. Sosem érezzük úgy, hogy igazán fontosak lennénk, hogy a kedvesünknél elsőbbséget élvezünk. Inkább olyanok vagyunk az életében, mint egy kiegészítő.

7. Nem érezzük, hogy szabadon kifejezhetjük a véleményünket

Ha azt tapasztaljuk, nem biztonságos érzéseinket kimondani, s valahányszor megtettük, nem éreztük az elfogadást és a megértést, biztosak lehetünk benne, hogy nem szeret a párunk. Egy szerelmes férfi meghallgatja a barátnőjét és igyekszik neki segíteni. Senki sem érdemli meg, hogy semmibe vegyék az érzéseit, gondolatait.

A szerelem a kellemes illaton is múlik

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.