7 gusztustalan csóktípus – Neked is felfordul tőle a gyomrod?

A finom csók az izgalmas szex előszobája, de sokan sajnos sáros bakanccsal trappolnak be a szőnyegen. Ez az, ami nem és nagyon nem jön be szinte senkinek sem…

A nedves szivacsforgató

Bizonyára mindenki találkozott már a csókkal, amely voltaképpen olyan, mintha egy nedves szivacsot forgatnának a szádban, méghozzá őrületes sebességgel, körbe-körbe, akár a ventillátor. Jó esetben ez általános ötödikben történt az iskolai farsangi bál csúcspontján, de sajnos felnőtteknél is bevetésre kerül olykor az ilyesfajta fura nyelvtámadás. A nedves szivacsforgató azt hiszi, a sebesség és az intenzitás felizgatja a partnerét, pedig baromira nem: a gyorsulás csak akkor lehet szexi, ha különféle fokozatok előzték meg, és annak egyik fázisa sem a céltalan, koncepciótlan, gépies körözés volt – számol be a Nuus.

A pontatlanul célzó

Ahhoz, hogy egy csók élvezetes legyen, nem kell precízen egy pontra fókuszálni, hiszen az ösztönök úgyis megsúgják, mi legyen a következő lépés. Viszont ismerjük azt a csóktípust, amely olyan helyen landol, ahol kimondottan kellemetlen: például az orrlyukakon vagy az állon, és hirtelen nem is tudod, mit kezdj a nyálesővel. Van, hogy a delikvens az elfogyasztott szeszmennyiség miatt céloz úgy, hogy Az éhezők viadalának első öt percében meghalna, máskor azonban tudatos, erotikusnak szánt játékról van szó. Áh, micsoda gyermeki naivitás azt hinni, hogy ez szexi!

csók, szerelem

Fotó: 123rf.com

A reggel-leheletű

Mindegy, hány óra van, a reggel-arcú srácnak/lánynak még délután fél ötkor is olyan lehelete lesz, mintha épp most ébresztenéd. Nem is értjük, ez hogyan lehetséges: az ember jó esetben néhány perccel ébredés után fogat mos, szájat öblít, tehát a jelenség a Spektrumra kívánkozik. Az „A legbizarrabb betegségek” című sorozatba…

A száraz, kemény ajkú

A hideg, cserepes, száraz ajkak különösen télen okozhatnak gondot, amikor a hűvös szél akár véresre is fújhatja a szájakat. De hogyan, könyörgünk, hogyan lehetséges ez 2014-ben, amikor a legcsóróbb kisboltban is kétszáz forintért kapható ajakbalzsam? Kimondottan kellemetlen érzés a szakadt szájakon landolni, bármennyire is vonzó volna egyébként a tulajdonosuk. Kár érte.

A harapós kutya

Hát igen, egy kis szexi harapdálás elképesztően izgalmas tud lenni, ki ne élvezné az ilyesmit? A zombi apokalipszisre emlékeztető támadás azonban egészen más kalap alá tartozik. Rá kell érezni, hogy mikor jön el az ideje az erősebb ingereknek, ehhez pedig némi tapasztalat és odafigyelés is szükségeltetik.

csók, szex

Fotó: 123rf.com

A kapkodó

Van, amikor a partner már négy-öt lépéssel előtted jár, és csupán kötelességből csókol végig. Látszik, hogy szeretne mielőbb „a lényegre” térni, vagyis vízszintesben folytatni a játékot akkor is, ha éppen még a taxiban vagytok. Miközben egyre szenvedélyesebben csókol, a kezei a lehető legintimebb tájakon matatnak… és hirtelen nem is érted, hogyan gyorsulhattak fel így az események húsz másodperc alatt… Hé, adjuk már meg a módját a dolognak, senkit sem hajt a tatár!

A leselkedő… tágra nyílt szemekkel

Oké, a legtöbb ember szeret kukucskálni egy kicsit, ha az akciózás igazán jól sikerül, de nem értjük azokat az embereket, akik smárolás közben végig mereven bámulnak téged. Lehet, hogy az illető amúgy rendkívül vonzó, de kizárt dolog, hogy a szemgolyói csók közben bárkit is felizgatnának.

Olvasd el ezt is!

Jól csókolni nem is könnyű – Hogy tehető emlékezetessé egy csók?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.