5+1 tipp – Így élheted át könnyedén a többszörös gyönyört

Sok nőnek ahhoz is rengeteg idő kell, hogy egyáltalán eljusson addig a pontig, míg végre megtanulja irányítani a testét a partnere jelenlétében. Ám amikor egy lépcsőt felléptünk, már rögtön a következőn gondolkozunk: milyen módszerrel lehet több, vagy többszörös orgazmusod?

Tanulj egyedül!

Nagyon fontos, hogy egyedül képes legyél kényeztetni magadat, hiszen addig egy tippet sem tudsz adni a kedvesednek, amíg te magad nem érzed egész pontosan, hogy mire vágysz – számol be a Bien.hu.

Ha már belejöttél az önkielégítésbe, könnyen megtanulhatod szabályozni az orgazmus készségedet: kellő tapasztalattal visszatarthatod, hogy még intenzívebb legyen, de azt is kitapasztalhatod, mennyi időre van szükséged a soron következő kényeztetés megkezdéséig.

Orális szex során

Így sokkal könnyebb lesz átélned a többszörös orgazmust, mint hinnéd. Először is szükséged van egy odaadó partnerre, aki hajlandó a puszta örömszerzés végett kényeztetni téged, s arra is képes, hogy nem hagyja abba az ingerlést akkor, amikor először elélveztél.

zuhany, szex

Fotó: 123rf.com

Mivel az első orgazmus után kicsit kényelmetlen, ha megérintenek, pár pillanatig meg kell állnotok, ez pont elég arra, hogy gyorsan pózt váltsatok, vagy körbepuszilgasson a barátod, és máris kezdődhet elölről az egész.

Szeretkezés előtt

Ha igazán figyelmes partnered van, akkor az sem okozhat gondot, hogy mind az előjáték, mind a tényleges aktus során is orgazmusod legyen. S bár ezek nem számítanak többszörös, egymást közvetlenül követő orgazmusoknak, azért mégis hasonlóan élvezetesek.

Mi több, egyesek számára még sokkal intenzívebbek is, hiszen nem mindenki éli át ugyanolyan intenzitással a gyors egymásutániságban következő második, vagy éppen a harmadik orgazmusát.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Tudod, mi történik a testedben orgazmus alatt?

 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.