5 tipp – Így lehet tökéletes az anális szex

Bár az anális szex már nem olyan tabutéma, mint évvel ezelőtt, még mindig sok nő zárkózik el tőle.

Ez elsősorban amiatt van, mert nincsenek tisztában a megfelelő, élvezetes kivitelezésével és azzal, hogy ezt csak olyan partnerrel lehet csinálni, akiben feltétel nélkül megbíznak. Az anális szex ugyanis nemcsak az együttlét egy különleges módja, hanem egy fontos bizalmi kérdés is. Ez egy olyan intim része a szexnek, amit akárkinek nem engednek meg a nők.

Ám az idáig vezető út sem egyszerű, hiszen jár némi kellemetlenséggel és ügyetlenkedéssel is. A következő lista azonban sokat segíthet ezek elkerülése végett. Vannak bizonyos tippek és praktikák, amelyekkel már az első anális együttlét is igazán élvezetes és emlékezetes lehet.

szex

Fotó: 123rf.com

Egy kis előjáték

Az orális szex nemcsak a hüvelyre, a csiklóra vagy éppen a férfiak péniszére alkalmas, hanem a fenékre is. Ha nehezen lazulunk el, kérjük meg a párunkat, hogy kényeztessen minket a nyelvével. Ezzel is ráhangolva minket egy újabb szint meglépésére.

Csak tisztán

A tökéletes anális szex alapja a tiszta és ápolt popsi. Hiába minden, ha nem tiszteljük meg a párunkat azzal, hogy higiénikusak vagyunk. Jobb elkerülni a “baleseteket”, ezért csináljunk egy óvatos beöntést. Ezt követően pedig alaposan mossuk meg és töröljük át nedves törlővel is.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Az anális szex tíz alapszabálya – A szexológus szerint

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.