5 élelmiszer, mely segíthet a merevedési zavar megelőzésében

Angol tudósok megállapították… Manapság sok vicc kezdődik ezzel a mondattal, viszont kétségtelen, hogy az angolok ott vannak a forradalmi felfedezések születésénél, és az átfogó tanulmányok készítésében is az élen járnak.

Így volt ezzel Aedin Cassidy, a Norwich Medical School táplálkozástudományi intézetének tanszékvezetője is. Egy 10 éven át tartó vizsgálat alapján, melynek során 25.000 férfi táplálkozási szokásait vizsgálták, kiderült, hogy van 5 olyan kulcsfontosságú élelmiszer, melynek rendszeres fogyasztásával 19%-kal csökkenthető az esély a merevedési zavar kialakulására – számol be Kerek Kriszta szexuálterapeuta.

Az öt “csodaélelmiszer”

  1. Bogyós gyümölcsök
  2. Narancs
  3. Vörösbor
  4. Alma
  5. Körte

Fotó: 123rf.com

A merevedési zavar kialakulásáért a legtöbb esetben a pénisz elégtelen véráramlása a felelős. (Persze a pszichés és a párkapcsolati problémákon túl!) A felsorolt élelmiszerekben található vegyületek, az úgynevezett flavonoidok javítják a véráramlást azáltal, hogy megnyitják a vérereket és rugalmasabbá teszik a verőeret. Ajánlott a felsorolt élelmiszerekből minimum 3 adagot elfogyasztani 1 hét alatt, hogy kifejthessék kedvező hatásukat.

Uraim, egy pohár vörösbor egy kellemes vacsora után, vagy reggelire egy nagy adag gyümölcssaláta, és máris sokat tettek azért, hogy elkerüljék a kínos szituációkat az intim pillanatokban.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.