5 dolog, amit jó, ha beviszel az ágyba

Sokan, sokfélét olvastak, hallottak vagy tapasztaltak a szexuális segédeszközökről. Legtöbbek szeme előtt csak a guminő és a vibrátor jelenik meg. Bővítsük hát tudásunkat, íme, 5 eszköz!

Szatén szem-, és kézkötők

Egy szettben megvásárolható kiegészítő, amely finom anyagával és kellően izgató funkciójával hasznos eleme lehet szexuális életünknek.  Azonban csak erős bizalmon alapuló kapcsolat során biztonságos igazán. Figyeljünk oda a másikra, ha nem élvezetes, ne használjuk!

Fantáziaruhák

Ezek leginkább a férfiakat mozgatják meg, de gyakorta mi nők sem tudunk ellenállni annak, hogy magunkra öltsünk egy jelmezt. Párunk el lesz ragadtatva, ha rendes ápolónő módjára alaposan megvizsgáljuk, majd kezelésbe vesszük. Fantáziánknak semmi sem szabhat határt: ha élvezzük, akár luxus prostiként fogadhatjuk párunkat.

kornyezetbarat_szex2

Masszázs gyűrű

Nem, nem a vibrációs. Hanem a masszázsos. Ezt nem a péniszre, hanem a középső ujjunkra kell húzni, melyet aztán előjáték során (is) használhatunk. Az élvezetnek gátat a borsos ár szabhat csak.

Ehető testfesték

A szexualitás maga a művészet. Mennyire igaz ez a mondás! A gyönyör és az élvezet ugyanis fokozható, különböző ízekkel. Csak egy kis festék kell hozzá. Mégpedig ehető. Mi magunk kenhetjük fel kedvesünk testére, majd a kész műalkotást szabadon el is fogyaszthatjuk róla.

A megfelelő ágy

Ha nem szeretnénk mindent a hálószobában kipróbálni, akkor rendelhetünk egy kifejezetten szexre kifejlesztett matracot is, amely minden testhelyzethez sokkal kényelmesebb felületet biztosít, ráadásul a rajta található csattok segítségével a kikötözés élményét is sokkal kényelmesebbé és szabadabbá teszi.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.