10 tipp egy forró karácsonyhoz – 1. rész

Bár a karácsonyi időszak sokak számára egyenlő a rohanással, kapkodással és az ezekhez társuló stresszel, figyelj oda arra, hogy a partnereddel eltöltött idő valóban különleges legyen. Sok ember azt állítja, jobban szeret adni, mint kapni – miért korlátozódnál kizárólag a karácsonyi ajándékokra? Susan Quilliam-től, a Durex Szex és párkapcsolat szakértőjétől 10 karácsonyi szex tippet kapsz ajándékba, hogy az ünnepek varázslatosabbak legyenek, mint eddig bármikor.

10 HUNCUTKODÁS A FAGYÖNGY ALATT

Ismered az angolszász hagyományt, mely szerint fagyöngy alatt szabad a csók? Ajkainkban 100-szor több idegvégződés található, mint az ujjbegyeinkben, ezért gondoskodj róla, hogy a házban mindenhová jusson fagyöngy.

Kezdd lassan: először csak apró puszikat adj párodnak, és finoman érintsd meg pár helyen, mielőtt fokozatosan a nyelvedet is bevonod a játékba. Ha partnered nyitott rá, finom harapdálásokkal fokozhatod a kedélyeket. Nem kell, hogy csak az ajkaira korlátozódj: csókolgathatod az ujjait, vállát, fülét, és a nyakát; az ott található ún. bolygóideg egészen a nemi szervéig fut, így a nyak bevonásával egy varázslatos borzongásban részesítheted párodat.

Ha egy érzéki meglepetéssel is szeretnél készülni, rukkolj elő egy váratlan trükkel. Igyál egy korty pezsgőt, és lassan csöpögtessétek a buborékos csodát párod szájába, vagy adogassatok egymásnak egy szaloncukrot csókolózás közben.

9 ADVENTI VÁRAKOZÁS

Mit tehettek olyankor, ha nem tudjátok együtt tölteni az ünnepeket?

Írj néhány szexi üzenetet – minden napra jusson egy, amit külön kell töltenetek. Ezt csempészd bele párod táskájába, hogy csak akkor találja meg, amikor megérkezik úticéljához, vagy – ha te vagy az, akinek el kell utaznia, – amikor már elindultál.

Egyeztessetek szexi videóhívásos randit egy olyan időpontra, amikor senki nem zavarj meg titeket, és részletekbe menően meséljétek el egymásnak, mint csinálnátok a másikkal, ha együtt lennétek.

Ha nem sikerül becsempészni a mindennapokba egy kis kettesben töltött időt, akkor se keseredj el, mert így annál édesebb lesz a viszontlátás. Helyette töltsd azzal a szabadidődet, hogy eltervezed, pontosan hogyan fogod megédesíteni az újra együtt töltött perceket.

8 ÜNNEPI CIRÓGATÁSOK

Ha szeretnél valami egészen különleges izgalmat vinni a karácsonyi szeretkezésetekbe, kösd be párod szemét. Ha nem látja, mi történik körülötte, minden idegszálát izgatott várakozás tölti el.

Kösd be szerelmed szemét, mielőtt elkezded különböző módszerekkel kényeztetni: a karácsony remek alkalmat nyújt arra, hogy olyan dolgokat is kipróbáljatok, amikre az év többi részében nem lenne lehetőségetek. Csiklandozd párod meztelen testét karácsonyi boával. Cirógasd az erogén zónáit törhetetlen karácsonyfadíszekkel – le is hűtheted őket, hogy még különlegesebb hatást váltsanak ki.

Váratlanul kezdd el és hagyd abba a kényeztetést, hogy minden mozdulatod a meglepetés erejével hassál rá.

7 CSAVARODJ BE

Klasszikusnak számít a meglepetésnek azon formája, ha valamilyen szexi fehérneműt viseltek a ruha alatt, amit aztán párotok lassan levehet rólatok.

A karácsony jegyében szerezzetek be egy szalagot, hogy kicsit megbolondítsátok a vetkőzős jelenetet. Tekerjétek körbe egymás testét egy szalaggal – partnered karjait, lábait, testét, végül nagyon óvatosan köss egy masnit partnered heréi, vagy mellei köré.

Egy másik szalaggal cirógasd partneredet a lábai között – óvatosan meg is feszítheted az új játékszeredet két végénél fogva egy kis extra élményért.

6 KARÁCSONYI GÖMBÖK: A FÉRFINAK

Lepd meg barátodat, férjedet egy szokatlan előjátékkal. Szeretkezés közben könnyen a péniszére fektetitek a legnagyobb hangsúlyt, azonban a legtöbb férfi imádja, ha a heréit kényeztetik.

Kérd meg párodat, hogy mondja el, és mutassa meg, mit élvez a legjobban. Ha a tenyeredbe veszed, ha masszírozod, vagy ha cirógatod őket? Lassan vagy gyorsan szereti, lágyan vagy erősen, rendszeres mozdulatokkal, vagy inkább valami kiszámíthatatlanra vágyik?

Használj valamilyen síkosítót, hogy megkönnyítsd a mozdulatokat: erre a célra nagyszerűen megfelel a Durex Real Feel Síkosító Gél. Folytasd hadműveletedet a kedvenc előjátékával, hogy az idei karácsony valóban örömünnep legyen.

Forrás: Napidoktor.hu