10 szextipp, amit minden nőnek tudnia kell

Ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű akarsz lenni? A megoldás közelebb van, mint gondolnád. Első lépésként el kell hinned magadról, hogy belevaló és jó nő vagy!

1. Érezd jól magad a saját bőrödben

Ne agyalj folyton a testeddel kapcsolatos aggályaidon. Kismilliónyi kutatás bizonyítja, hogy azok a nők, akik állandóan a testükkel vannak elfoglalva, sokkal gátlásosabbak és kevésbé kezdeményezőek a szexben, mint azok, akik meg vannak elégedve a külsejükkel. Ne aggódj tehát a csoki miatt, amit ebéd után ettél, hanem koncentrálj arra a szexi démonra, aki annak idején becsábította a hálószobába a pasidat – vagyis magadra.

2. Bemelegítés

Nemcsak a nők szeretik, ha simogatják és masszírozzák őket, hanem a férfiak is. Kezdésnek jöhet egy fejmasszázs, mert ez könnyű és gyakorlat sem kell hozzá. Gondolj csak arra, amikor a fodrászod masszírozza a fejedet hajmosásnál – körkörös mozdulatokkal dörzsöld a partnered fejét. A masszázs arra is jó, hogy kezdeményezd a szexet – ha nem akarod szavakkal, beszéljenek helyetted a kezeid, a pasid pedig érteni fogja az üzenetet.

3. Előjáték

Azt tudjuk, hogy a férfiak odavannak az orális kényeztetésért, de tudtad, hogy ha az előjáték és a szex közül kellene választaniuk életük hátralévő részére, a legtöbbjük a szexről mondana le? Tehát nem kell rögtön a lényegre térni.

4. Beszélj nyíltan a szexről

Lehet, hogy megalázónak tűnik számodra a kendőzetlen beszéd, de ez a meglepően egyszerű trükk jó hatással lehet szexuális életedre. Egyrészt pontosan elmondhatod a pasidnak, mire vágysz az ágyban, nem mellesleg pedig meg is őrjíti majd őt. Ha nem vagy képes kiejteni ilyeneket a szádon, próbálkozz sms-sel.

5. Egy csók, és más semmi

Ha búcsút intünk a kamaszkornak, a csókolózás már nem tűnik olyan nagy cuccnak, és egyre kevesebbet űzzük is. Pedig a jó csók csodákra képes, sőt vannak, akik azt állítják, hogy még az orgazmusig is eljuttatja őket – ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük az ajkainkban megbúvó idegvégződések mennyiségét.

Úgyhogy engedd, hogy a kamaszkori éned vegye át az irányítást: először lehelj apró, könnyű csókokat a pasid ajkaira, majd a nyakára, aztán finoman harapdáld és szívd be az alsó ajkait. Tedd ugyanezt a felső ajkaival is, aztán jöhet a jó öreg csók, váltakozó intenzitással. Ha még kéjes sóhajokat is hallatsz hozzá, a pasid a tenyeredből fog enni.

6. Sztriptíz

Tedd félre a kishitűséged, és kövesd az aranyszabályokat. A sztriptíz arról szól, hogy megmutasd a tested, nem arról, hogy elrejtsd. Attól leszel szexi, amilyennek érzed magad. Sétálj fel-le, flörtölj, lengesd a hajad, körözz a testeddel. Érintsd meg magad olyan helyeken, ahol az ő kezét szeretnéd érezni, és a hatás nem maradhat el.

7. Törj ki a rutinból

A legtöbb férfi szereti a tiltott helyeket. Miért is? Mert a kamaszkorára emlékezteti, amikor tartani kellett tőle, hogy akció közben rajtakapják. Menjetek sétálni, vagy autóval vidd egy elhagyatott helyre, de ha ez neked túl sok az izgalomból, a fürdőszobába is bezárkózhattok egy barátotok buliján. Kevésbé rizikós, de mégsem a megszokott színhely.

8. Legyél rosszlány

Nem pont a bőrcuccokra és az ostorra gondolunk, de egy kis szerepjáték azért jöhet. Kezdetnek kösd be a szemét. Vezesd a hálószobába, a kezeit kösd össze a háta mögött, és fektesd az ágyra. Csókold meg. Dörzsöld a melleid a mellkasához, aztán húzódj el. Engedd, hogy behatoljon, de rögtön mássz is le róla. Csókold meg újra, de a testetek ne érjen össze.

9. Használd a kezed

Valószínűleg ez a tennivalóid listájának végén kullog, pedig nemcsak iskolás éveit juttatja majd eszébe, hanem felnőttkori örömöket is szerez neki. Juttasd el a kezeddel a csúcsra, és meg fog őrülni érted.

10. Tökéletesítsd a szextrükköd

Mindegy mi az, de legyen valami, amit olyan jól csinálsz, hogy mindig a folytatásért könyörög, ha abbahagyod. Ettől mindig lesz elegendő önbizalmad és nem válik unalmassá a szexuális életed.

Szexuális balesetek: mi a teendő?

Forrás: https://napidoktor.hu/index