Matt Damon újra a Burn-sorozatban!

A Deadline szerint Matt Damon készen áll egy meglepetés visszatérésre a Bourne filmekhez, ami Hollywood egyik legismertebb színészévé tette őt.

A hírek szerint ismét Paul Greengrass lesz a rendező és a páros egy Jason Bourne-ra összpontosuló ötödik filmet tervez a már fejlesztés alatt lévő 2012-es Bourne hagyaték folytatása helyett. A 2012-es filmben Damon helyett Jeremy Renner egy új ügynököt alakított, de a film gyenge kritikákat kapott elődjeihez képest.

A Universal stúdió úgy tűnik annyira lelkes az ötlettől, hogy 2016 július 15-re szeretné befejezni a filmet, épp azon a napon, amit korábban  Justin Lin által rendezett Bourne hagyaték folytatásának befejezésére szántak. A Universal egyébként a sorozat mindkét vonalát szeretné folytatni.

mattgreengrass-1024x666

A Bourne filmek Robert Ludlum regényei alapján készültek, habár a rendezők  jelentősen eltértek a könyvek történeteitől. Greengrass visszatérése különösen meglepő, mivel nemrég elmondta, hogy a filmnek nincs hova mennie, miután a 2007-es Bourne-ultimátum részben Bourne visszanyeri az emlékeit.

Forrás: