Új felfedezés: baktériumevő verejték-bogár él az arcon!

A svéd kozmetikai cég, a FOREO bejelentette, hogy felfedezett egy új, mikroszkopikus organizmust, amely az emberek verejtékében él, és ’szívócsövével’ felszippantja azokat az elhalt bőrsejteket és baktériumokat, amelyek testedzés után bőrproblémákat okozhatnak.

Egy YouTube-on közzétett videóban a tudósok elárulták, hogy az új felfedezésnek a helyes ’LUNA-bogár’, vagy más néven Lunae Radiatus nevet adták.

 

Az organizmus jellemzői:

  • ’Szívócső’ található a fején, ami felszippantja a pórusok eltömődéséért és irritációért felelős elhalt bőrsejteket az edzés után.
  • Apró dudorok találhatók a hasán, amelyek mikroszkopikus kötegekbe söprik a hámsejteket a könnyebb elnyelés érdekében.
  • A LUNA-bogár alkalmatlan öntisztulásra, ezért maximális mérete elérheti a 6 micrométert.
  • A ritka hyperphangia (kóros falánkság) törzsbe tartozó bogár addig szív és táplálkozik, amíg spontán fel nem szívódik és az arcon egy ún. ’nedves ragyogást’ nem hagy maga után.

A FOREO Intézet vezetője, Lucy Desudo a felfedezésről így nyilatkozott: „A LUNAE RADIATUS, vagy ahogy előszeretettel nevezzük, a LUNA-bogár azok bőrén él, akik hetente háromszor edzenek. Az organizmus arcán található ‘szívócső’ belélegzi az edzés közben termelődő elhalt bőrsejteket. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy nincs megtisztulási képessége, így a maximális méret elérésekor spontán feloldódik, és csak a ‘nedves ragyogás’ marad utána.

A LUNA-bogarat az Intézet munkatársai 8000 fős csoport verejték-mintáiban találták. Úgy tűnik, ez a természet evolúciós válasza a természetes tisztulásra az izzadás folyamán. A felfedezés eredményeit felhasználva a FOREO büszkén jelentette be, hogy 2019 júniusában egy új kozmetikai szegmens részeként, ‘DAS WASSER’ néven palackozott verejték forgalmazását kezdi meg.

Tudjuk, hogy a világon nem mindenki képes heti háromszor edzeni, amivel ideális körülmények teremthetők a LUNA-bogár növekedéséhez.” – mondta a Steve Thomson, a FOREO ügyvezetője. „Ezért terveink szerint a következő hónapokban egy teljesen organikus, és vegán termékkel, a palackozott izzadsággal rukkolunk elő, ezzel mindenki számára megadva a saját LUNAE RADIATUS szuperbogár növesztésének esélyét.”

Desudo professzor hozzátette: „Úgy tűnik, a mágikus szám a három. Ha szeretne saját LUNA-bogarat, javasoljuk, hogy hetente háromszor eddzen, hogy bőre szuper szép legyen. Vagy hekkelje meg a rendszert, és szerezzen be egyet a 25, az 50, vagy a 100-ml-es kiszerelésű palackos verejtékeink közül!”

A FOREO megerősítette, hogy a 3000 alkalmazottjától az izzadság beszerzése nagyon bonyolult folyamat, ezért a DAS WASSER várhatóan 40 USD / EURO per 25 ml-es áron lesz kapható. A LUNA-bogár elterjedésének érdekében jelenleg is zajlanak globális tárgyalások edzőtermekkel.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.